Reisadvies

 

10 augustus 2020

The Moorings is er voor u

De laatste paar weken heeft het coronavirus voor veel onzekerheid gezorgd. De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers heeft de hoogste prioriteit. Wij volgen de actuele ontwikkelingen op de voet en informeren u hier over onze maatregelen.

Wij volgen nauwgezet de adviezen van het RIVM, de WHO, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de regeringen van onze bestemmingen. Vermoedt u dat uw vakantie door het coronavirus is betroffen? Lees dan onze veelgestelde vragen over het coronavirus.

We bekijken steeds die vakanties die binnen nu en de komende 6 weken plaatsvinden. Indien uw vakantie buiten deze periode plaatsvindt, willen we u vriendelijk verzoeken nu nog even geduld te hebben, zodat we die klanten die nu acute ondersteuning nodig hebben zo goed mogelijk kunnen helpen.

 

 

Boek met vertrouwen

Boek met vertrouwen

Je vakantie is onze hoogste prioriteit en wij zorgen ervoor dat je je bij ons op je gemak en veilig voelt. Daarom introduceren we een nieuw en flexibel boekingsbeleid, geldig voor nieuwe en bestaande zeilvakanties geboekt tot en met 30 september 2020 en met vertrekdata tot en met 30 september 2021. Je mag kiezen uit verschillende opties. 

Lees meer