Culinaire flottielje Procida

Ontdek het beste dat Italië op culinair gebied te bieden heeft, en creëer herinneringen voor het leven met de Sail, Wine & Taste of Italy flottielje van SailItalia. Vertrek vanaf onze basis in Procida en vertrek op uw culinaire reis naar de Pontine-eilanden en de excellente Amalfikust. Een ervaren chef-kok aan boord verklapt u de fijne kneepjes van een traditionele Italiaanse maaltijd en zet samen met u iets heerlijks op tafel.

Geniet van heerlijk eten, van lekkere wijn en leer het verhaal achter het product kennen voor slechts € 315 extra per persoon. Deze flottielje is inclusief:

  • varen onder begeleiding van een schip met kapitein en technicus
  • hulp bij het af- en aanleggen
  • alle maaltijden en wijn
  • transfers naar de restaurants en wijnhuizen
  • een chef-kok voor één dag aan boord

 

De vaarroute

Zaterdag | Procida
Tijdens uw eerste avond aan boord valt u meteen met de neus in de boter. Leer alvast hét gerecht van Italië kennen: de perfecte pizza. Uiteraard onder het genot van een selectie lokale wijn uit de streek Procida. U overnacht aan boord.

Zondag | Forio en Ischia
Op naar Ischia met een korte stop in de haven van Forio. Hier smult u van een bekend, eeuwenoud en typisch Italiaans gerecht met konijn dat van generatie op generatie ook vandaag de dag nog met liefde wordt bereid (naar wens alternatief beschikbaar). Laat u betoveren door het prachtige uitzicht in dit rustikale restaurant op de top van de berg. Afsluitend vindt een wijnproeverij plaats in een traditioneel wijnhuis.

Maandag | Capri
Vanaf Ischia voert het kompas ons naar Capri, waar u de benen kunt strekken en het prachtige eiland ontdekt.

Dinsdag | Amalfi
Explore Ontdek de adembenemend mooie Amalfikust en laat u meevoeren door al zijn smaken en aroma's. Vandaag leert u de lokale keuken en wijn kennen. Bovendien bereidt de kok aan boord een verrassingsmaaltijd en ervaart u hoe echte mozzarella smaakt: de mozzarella di bufala. Uiteraard begeleidt door heerlijke wijn. 

Woensdag | Sorrento
We leggen aan in de prachtige rotshaven van Sorrento. Aan wal mag u plaatsnemen in een traditioneel restaurant in het centrum van de stad, en geniet u van heerlijke streekgerechten met passende lokale wijn.

Donderdag | de haven van Ischia
's Ochtends bezoekt u de bedolven stad Pompeii. 's Middags neemt het water u mee terug naar Ischia, waar we dit keer zullen aanleggen in de grote haven om in een van de oudste wijnhuizen van het eiland te genieten van het heerlijke elixir. Bovendien krijgt u een heerlijke traditionele maaltijd voorgeschoteld. 

Vrijdag | Procida
Aan al het goede komt een eind, en we sluiten de week af in Procida. In een lokaal restaurant genieten we met de hele groep nog één keer van een heerlijke Italiaanse maaltijd. Zorg ervoor dat u uiterlijk om 5 uur 's middag terug in de haven bent.

Zaterdag | Procida
Geniet in alle rust van een heerlijk ontbijt en verlaat het schip om 9 uur 's ochtends.

Ontdek alles wat Procida te bieden heeft

 

Vertrekdata 2019

  • 27 juli 
  • 28 september
  • 12 oktober

VertrekDATA 2020

  • 2 mei 
  • 16 mei
  • 23 mei
  • 30 mei
  • 27 juni
  • 11 juli
  • 25 juli
  • 26 september
  • 10 oktober

Let op: het programma is onderhevig aan verandering

 

 

Meevaren?

Vul dan onderstaand formulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

1. Wij gaan uiterst zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om, zoals beschreven in ons privacybeleid
2. Wij nemen mogelijk af en toe contact met u op via de post, via e-mail of telefonisch. Geen zorgen, we houden dit beperkt tot hoogstens één keer per week.
3. Wilt u geen informatie meer van ons ontvangen? Dan kunt u dit op elk moment kenbaar maken, en dan verwijderen wij u meteen van onze lijst. Onderaan onze mails vindt u bovendien een optie om u per direct af te melden.
4. Door hierboven op 'aanvragen' te klikken, bevestigt u dat u ons privacybeleid hebt gelezen en dat u hiermee akkoord gaat.