Regatta's en evenementen

Of u nu wilt deelnemen of een regatta of juist als toeschouwer erbij wilt zijn, The Moorings regelt het voor u. Bel een vakantieplanner op nummer 010 4149390 en vraag een offerte aan.

Themaflottielje | REGATTA | BEURS

Themaflottielje

c021ef9b1f1169224eacdb732e5410c7-318x119

 

De natuurpracht en het unieke karakter van de bovenwindse Tahiti-eilanden zijn de droom van elke zeiler. De zwoele passaatwinden uit het oosten hebben gemiddeld een kracht van 15 tot 20 knopen. In deze tijd van het jaar liggen de temperaturen tussen de 27 en 32 graden, en de temperatuur van het water bedraagt zo'n 27 graden. The Moorings en onze partner Colgate's Offshore Sailing School verzorgen al jarenlang samen een speciale flottieljezeilvakantie in Tahiti. We bieden diverse zeilpakketten aan voor singles, stellen en gezinnen die op zoek zijn naar de vakantie van hun leven. De speciaal voor de flottielje geselecteerde Moorings 4800-catamaran biedt plaats aan maximaal 8 gasten.

 
Met de flottielje SailEATalia Sail, Wine & Taste of Italy maakt u kennis met de fenomenale keuken en wijn van Italië. U vertrekt vanaf onze haven in Procida aan de Amalfikust of Portorosa op Sicilië om de lekkerste smaken en aroma's van Italië te ontdekken. Een themaflottielje kent een speciale vaarroute langs lokale restaurants en eeuwenoude wijnhuizen. Bovendien ziet u de mooiste bezienswaardigheden. Als klap op de vuurpijl komt een chef-kok aan boord die u de geheimen van een echte Italiaanse maaltijd verklapt. Vaar mee en geniet.

 

Regatta

antigua_sailing_week_logo.jpg

De Antigua Sailing Week is de oervader van de Caribische regatta's en is uitgegroeid tot de belangrijkste zeilwedstrijd in de wereld sinds zijn bescheiden begin 50 jaar geleden. Er zeilen tegenwoordig meer dan 100 jachten mee die in grootte variëren van 24 tot meer dan 100 voet. Langs de zuidkust van Anitgua komen ze samen, voor een zinderende zeilrace. Doe zelf mee aan de wedstrijd, charter een toeschouwersjacht om de wedstrijd van dichtbij te kunnen volgen of bekijk de wedstrijd vanaf uitkijkposten langs de kust. U maakt hoe dan ook een van de spannendste jaarlijkse evenementen op Antigua mee.

 
tahiti-pearl-regatta_0.jpg

De Tahiti Pearl Regatta is een goed excuus voor wie eropuit wil naar Tahiti. Voor experts en zeezeilers, voor ervaren zeilers en beginners, en voor wie simpelweg op zoek is naar een feestelijk evenement in een sprookjesachtig mooie omgeving. Zeilboten en boomstamkano's, ze nemen beide deel aan de race. Het is een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemde zeilers op een verbluffend mooi eilandparadijs.

 
43-regatta-time-abaco.jpg

De Regatta Time op Abaco werd opgericht in 1965. Het is het grootste evenement dat elke zomer op Abaco wordt gehouden. De regatta wordt door meer dan 900 bezoekers en eilandbewoners bezocht, en er worden elke dag evenementen gehouden. Het is ook een uitstekende gelegenheid om de eilanden in de Abaco-keten te verkennen. Van het schilderachtige Green Turtle tot en met de markante rood-wit gestreepte vuurtoren van Hope Town, de wedstrijd biedt alle gelegenheid om bijzondere plekken te bezoeken. En dan hebben we het nog niet eens over het eten, het natuurschoon en natuurlijk de gastvrijheid van de Bahamianen.

 
interline_stacked.png
The Moorings presenteert met trots de 37e jaarlijkse Interline Regatta, die in oktober 2018 opnieuw op de Britse Maagdeneilanden wordt gehouden. Aan de Interline Regatta kunnen leden van de luchtvaartindustrie en hun vrienden en familieleden deelnemen. Er is een scala aan evenementen voor zowel zeilers als toeschouwers. Naast de talrijke zeilwedstrijden rondom de eilanden organiseert de regatta diverse themaparty's. Het is daarom perfect voor iedereen die op zoek is naar de mooiste feesten op een prachtig tropisch eiland.
  
 
grenada_sailing_week_logo.jpg

De eerste Grenada Sailing Week werd in 2013 gehouden en trekt zeilliefhebbers uit de hele wereld. Dit jaarlijkse zeilfestival vindt plaats aan de zuidkust van het eiland met als thuisbasis de nieuwe Port Louis Marina. Een fantastische mix van populaire en nieuwe uitdagende wedstrijdparcoursen voor de beste kwaliteit internationale kielboten uit het Verenigd Koninkrijk, de VS en Europa. Ze rekenen op stevige concurrentie van jachten uit Grenada en het Caribische gebied. Als de wedstrijd voorbij is, worden de schippers en bemanning getrakteerd op een fantastisch feestprogramma. Doe mee, voel wat prachtig zeilen is en beleef plezier op Het Spice Island van het Caribisch gebied.

heineken_regatta_logo.png

De Heineken Regatta op Sint Maarten bestaat uit vier dagen eersteklas zeilraces met passaatwinden uit het noordoosten, een gemiddelde temperatuur van 25°C en kristalhelder water. Dit is een puur internationaal evenement waaraan in de 2016 Regatta maar liefst 37 verschillende landen deelnamen. Het parcours voert deelnemers langs de kust en het eiland rond, met op de achtergrond prachtige stranden, rotsformaties en natuurschoon. Aan wal kunnen deelnemers en bezoekers de cultuur, keuken en muziek van zowel het Nederlandse als het Franse deel van het eiland in zich opnemen.

 

bvi_spring_regatta.png

De Spring Regatta op de Britse Maagdeneilanden is een van de allerbeste zeilregatta's in het Caribisch gebied. 7 dagen volle wind, warm water en spannende races. Sluit u aan bij meer dan 150 jachten uit de hele wereld en zeil drie routes in 18 klassen. En natuurlijk mag u de feesten niet missen.

 

Beurs

sandiegointernationalboatshow-logo.jpg

De Internationale bootshow in San Diego is hét grote zomerevenement voor jachten in Zuid-Californië. Bezoekers bewonderen hier ruim 140 schepen, die tevens te koop zijn. Ook kan men hier kennismaken met de nieuwste nautische uitrustingen, gadgets en accessoires.

 
annapolis-boat-show1.jpg

In oktober komen zeilers uit de hele wereld samen rond de havens van het prachtige oude stadscentrum van Annapolis voor de United States Sailboat Show. Dit is een internationaal gerenommeerde zeilbootshow die wordt gezien als de grootste, belangrijkste en oudste in-water zeilbootshow ter wereld.

 

ftlauderdale_boatshow_logo.jpg

Fort Lauderdale in Florida, "Yachting Capital of the World". Op de beurs staan jachtenbouwers en ontwerpers van luxe auto's en scheepsmakelaars. Er is een brede waaier aan boten te zien, waaronder gemotoriseerde pleziervaartuigen, vissersboten, speedboten, consoleboten, sportcruisers, vletten, skiffs, expressecruisers, zeiljachten, motorjachten, bowriders, catamarans, waterskiboten, jetboten, trawlers, rubberboten, kano's en uitzonderlijke superjachten.

 
miami_boatshow_logo.jpg

Alom geprezen als de ultieme bootshow. Een episch evenement. Miami’s International Boat Show in het Miami Marine Stadium Park & Basin verwelkomt meer dan 100.000 bezoekers uit de hele wereld. Rond duizend boten en honderden stands maken deze beurs uniek in zijn soort.

  
pacific_boatshow_logo.jpg

Of u nu een beginner bent of al jarenlang zeebenen heeft, dit vierdaagse spektakel is dé plek om uzelf helemaal onder te dompelen in de wereld van watersport. De tentoonstellingsruimte ligt aan het water. U geniet dus van een prachtig uitzicht terwijl u de nieuwste schepen van toonaangevende scheepsbouwers bewondert.  Ook is het volle spectrum aan nautische elektronica, uitrustingen, producten en accessoires te zien.