Regatta's en evenementen

Of u nu wilt deelnemen of een regatta of juist als toeschouwer erbij wilt zijn, The Moorings regelt het voor u. Bel een vakantieplanner op nummer 010 4149390 en vraag een offerte aan.

Themaflottielje | REGATTA | BEURS

Flottieljes

c021ef9b1f1169224eacdb732e5410c7-318x119.png?t=1F6lMd

De natuurpracht en het unieke karakter van de bovenwindse Tahiti-eilanden zijn de droom van elke zeiler. De zwoele passaatwinden uit het oosten hebben gemiddeld een kracht van 15 tot 20 knopen. In deze tijd van het jaar liggen de temperaturen tussen de 27 en 32 graden, en de temperatuur van het water bedraagt zo'n 27 graden. The Moorings en onze partner Colgate's Offshore Sailing School verzorgen al jarenlang samen een speciale flottieljezeilvakantie in Tahiti. We bieden diverse zeilpakketten aan voor singles, stellen en gezinnen die op zoek zijn naar de vakantie van hun leven. De speciaal voor de flottielje geselecteerde Moorings 4800-catamaran biedt plaats aan maximaal 8 gasten.

 
Met de flottielje SailEATalia Sail, Wine & Taste of Italy maakt u kennis met de fenomenale keuken en wijn van Italië. U vertrekt vanaf onze haven in Procida aan de Amalfikust of Portorosa op Sicilië om de lekkerste smaken en aroma's van Italië te ontdekken. Een themaflottielje kent een speciale vaarroute langs lokale restaurants en eeuwenoude wijnhuizen. Bovendien ziet u de mooiste bezienswaardigheden. Als klap op de vuurpijl komt een chef-kok aan boord die u de geheimen van een echte Italiaanse maaltijd verklapt. Vaar mee en geniet.

Regatta's

50 Jaar The Moorings in Kroatië | 12-19 oktober 2019

moorings-50th-anniversary-logo_years-eng_200x200_web.jpg?t=1H6ZqI

Ga met The Moorings mee naar Agana in Kroatië en vier onze 50e verjaardag geheel in stijl op het water. We hebben kosten noch moeite gespaard en een wel heel bijzondere vaarroute ontworpen bomvol exclusieve evenementen. Hier komen partners en klanten samen. Immers, waar zouden we zijn zonder u? Deze speciale evenementenroute is voor iedereen, maar het aantal jachten is beperkt. Reserveer dus snel!


Lees meer

50 Jaar The Moorings op de Britse Maagdeneilanden | 9-16 november 2019

moorings-50th-anniversary-logo_years-eng_200x200_web.jpg?t=1H6ZqI


Dit najaar neemt The Moorings u mee naar de plek waar het 50 jaar geleden allemaal begon: de Britse Maagdeneilanden. Reserveer uw jacht vandaag nog en wees onderdeel van dit wel heel bijzondere evenement, waar jachteigenaars, ons personeel, de media en natuurlijk ú als trouwe klant samenkomen voor een weekje eilandhoppen verrijkt met exclusieve diners en evenementen. Deze speciale evenementenroute is voor iedereen, maar het aantal jachten is beperkt. Reserveer dus snel!


Lees meer

 

antigua_sailing_week_logo.jpg

De Antigua Sailing Week is de oervader van de Caribische regatta's en is uitgegroeid tot de belangrijkste zeilwedstrijd in de wereld sinds zijn bescheiden begin 50 jaar geleden. Er zeilen tegenwoordig meer dan 100 jachten mee die in grootte variëren van 24 tot meer dan 100 voet. Langs de zuidkust van Anitgua komen ze samen, voor een zinderende zeilrace. Doe zelf mee aan de wedstrijd, charter een toeschouwersjacht om de wedstrijd van dichtbij te kunnen volgen of bekijk de wedstrijd vanaf uitkijkposten langs de kust. U maakt hoe dan ook een van de spannendste jaarlijkse evenementen op Antigua mee.

 
tahiti-pearl-regatta_0.jpg

De Tahiti Pearl Regatta is een goed excuus voor wie eropuit wil naar Tahiti. Voor experts en zeezeilers, voor ervaren zeilers en beginners, en voor wie simpelweg op zoek is naar een feestelijk evenement in een sprookjesachtig mooie omgeving. Zeilboten en boomstamkano's, ze nemen beide deel aan de race. Het is een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemde zeilers op een verbluffend mooi eilandparadijs.

 
43-regatta-time-abaco.jpg

 


De Regatta Time op Abaco werd opgericht in 1965. Het is het grootste evenement dat elke zomer op Abaco wordt gehouden. De regatta wordt door meer dan 900 bezoekers en eilandbewoners bezocht, en er worden elke dag evenementen gehouden. Het is ook een uitstekende gelegenheid om de eilanden in de Abaco-keten te verkennen. Van het schilderachtige Green Turtle tot en met de markante rood-wit gestreepte vuurtoren van Hope Town, de wedstrijd biedt alle gelegenheid om bijzondere plekken te bezoeken. En dan hebben we het nog niet eens over het eten, het natuurschoon en natuurlijk de gastvrijheid van de Bahamianen.

heineken_regatta_logo.png

De Heineken Regatta op Sint Maarten bestaat uit vier dagen eersteklas zeilraces met passaatwinden uit het noordoosten, een gemiddelde temperatuur van 25°C en kristalhelder water. Dit is een puur internationaal evenement waaraan in de 2016 Regatta maar liefst 37 verschillende landen deelnamen. Het parcours voert deelnemers langs de kust en het eiland rond, met op de achtergrond prachtige stranden, rotsformaties en natuurschoon. Aan wal kunnen deelnemers en bezoekers de cultuur, keuken en muziek van zowel het Nederlandse als het Franse deel van het eiland in zich opnemen.

 
bvi_spring_regatta.png

De Spring Regatta op de Britse Maagdeneilanden is een van de allerbeste zeilregatta's in het Caribisch gebied. 7 dagen volle wind, warm water en spannende races. Sluit u aan bij meer dan 150 jachten uit de hele wereld en zeil drie routes in 18 klassen. En natuurlijk mag u de feesten niet missen.