Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Wanneer men wat ontvangt, dan geeft men ook iets terug. Al die partijen die bij onze jachtverhuur betrokken zijn, ondersteunen wij met hart en ziel. Onze globale netwerk in combinatie met gulle giften van klanten zoals u maken het verschil voor de bevolkingsgroepen die dag in dag uit hun paradijs met ons delen. Lees meer over onze goede doelen en ontdek hoe eenvoudig het is om ook zelf een steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Leukemia Cup Regatta

leukemia-cup-regatta-logo.jpg

De Leukemia Cup Regatta is opgericht door de Leukemia Lymphoma Society om het bewustzijn te vergroten en geld in te zamelen voor baanbrekend bloedkankeronderzoek, en hopelijk te helpen levens te redden door de kunst van het zeilen. Sinds het begin van de Leukemia Cup Regatta heeft deze intensieve serie bootraces een enorme groei doorgemaakt met een hartverwarmend grote deelname. Er worden nu elk jaar meer dan 45 landelijke regatta's gehouden, waarbij meer dan 11.000 mensen hun tijd, geld en steun doneren voor het grotere goed van zeilen voor een remedie.

The Moorings is er trots op dat we in de afgelopen 10 jaar deel hebben kunnen uitmaken van dit levensveranderende fondsenwervingsevenement, maar we zijn bovenal vereerd dat we zijn uitgeroepen tot nationale sponsor van de Leukemia Cup Regatta 2017.

Hello Ocean

screen_shot_2017-01-11_at_4.41.21_pm.png?t=1FNgu&itok=W-mYtne0&timestamp=1484229568

The Moorings voelt zeer vereerd te mogen samenwerken met het Hello Ocean project van de non-profit Ocean Foundation. Omdat wetenschappers en onderzoekers die voor Hello Ocean werken onze ultramoderne zeiljachten mogen gebruiken, kunnen ze hun onderzoeken voor de initiatieven van het project op het gebied van oceaanbehoud veel beter uitvoeren. Meer informatie over deze samenwerking en een inspirerende video van Hello Ocean kunt u vinden op deze pagina.

Sailors of the Sea

sailorsofthesealogo.png

The Moorings is met trots een samenwerkingsverband aangegaan met Sailors for the Sea, een toonaangevende natuurbeschermingsorganisatie die "de zeil- en bootgemeenschap stimuleert, opleidt, inspireert en activeert om de oceaan weer gezond te maken".

The Moorings Interline Regatta, die elk jaar in oktober op de Britse Maagdeneilanden wordt gehouden, zet zich in voor schoon water en schone kusten door deel te nemen aan het Clean Regattas-programma van Sailors for the Sea. Door nieuwe maatregelen zoals een recyclingprogramma te implementeren en op elke boot olieabsorberende onderwaterbeschermers aan te brengen, toont The Moorings zijn grotere milieubewustzijn en blijft het ecosysteem op een efficiëntere manier dan ooit behouden. We hebben met trots zowel de Silver als Gold Clean Regatta Certification van Sailors for the Sea in ontvangst mogen nemen.


In 2014 gingen we nog een stap verder, door ons niet alleen te houden aan de beste praktijken voor een "Clean Regatta", maar ook fondsen te werven voor Sailors for the Sea. Onze partners van Lagunitas Brewing Company werkten mee door hun bekroonde microbrouwerijproducten te verkopen en de opbrengst aan deze geweldige organisatie te doneren.

Bedankt voor uw steun. We kijken ernaar uit onze duurzaamheidsprogramma's verder te zien ontwikkelen.