U bent hier

Moorings 534 PC - catamaran met 4 cabines

Moorings 534PC in the BVI

De Moorings 534 PC vormt een baanbrekende stap in motorjachtontwerp, en zet een nieuwe standaard voor vaartuigontwerp wereldwijd. Het jacht is van de hand van Robertson & Caine en biedt ruim plek aan 9 passagiers. Zo is de Moorings 534 PC het perfect motorjacht voor een heerlijke vakantie op het water met familie of vrienden.

Als vlaggenschip van de motorvloot van The Moorings beschikt de 534 PC over vier ruime cabines, elk met een afzonderlijke airco. Zo is per ruimte eenvoudig de temperatuur in te stellen. De riante tweepersoonsbedden bevinden zich laag bij de grond waardoor in en uit bed komen gemakkelijk is. Bovendien is in de cabines nog voldoende loopruimte beschikbaar. Kleine niches aan de muur en knusse nachtkastjes ademen gezelligheid. Elke cabine biedt toegang tot een eigen sanitaire ruimte.

De kombuis en kajuit hebben een modern interieur en bieden voldoende plek voor een gezellig samenzijn, met een uitklapbare eettafel en een elektrisch tv-platform. Uniek aan dit model is de stuurhut als deel van het interieur, naast de reguliere stuurhut op de verhoogde brug. Ramen rondom laten veel licht door. De kombuis beschikt over een 4-pits gasfornuis, een koelkast met twee deuren, een vaatwasser, een magnetron, een stevig aanrecht en veel opbergruimte. De machineruimte zit op het achterdek, met twee krachtige Yanmar dieselmotoren met elk 350 pk.

logomoty-2020-winner.png

Andere faciliteiten zijn een watermaker, twee zonnepanelen met elk 100 watt, blauw onderwaterlicht, bar, een elektrische barbecue op de brug en een elektrisch platform voor de bijboot. Op het voordek en op de burg bevinden zich riante loungeruimtes, perfect om te zonnebaden. Een compleet pakket aan elektronica, inlcusief wifi, bluetooth, stopcontacten met 100 volt, een oplaadstation voor USB en een indrukwekkend geluidsssysteem maken het leven op dit prestigejacht wel heel erg comfortabel.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

9

Aantal toiletten

5

Aantal douches

5

Totale lengte

16.19

Breedte

7.67

Diepgang

0.97

Oppervlakte
Watertank

700L

Motor

2 x Yanmar 350 pk

Brandstoftank

2200 l

Airconditioning: Dit jacht beschikt over airco via een generator.

Convertible kajuit: Dit jacht beschikt niet over een convertible kajuit.

Voorpieken: Dit jacht beschikt over een slaapplek in de voorpiek. Deze voorpiek aan de voorsteven is enkel toegankelijk via een luik op het dek. Het is groot genoeg voor één volwassene en biedt een slaapplek met matras, sanitaire voorzieningen, airco, USB-aansluiting en brandblusser. De voorpiek is opgenomen als slaapplek voor één persoon in de maximale capaciteit van het jacht.

Schipper/kok: Een ingehuurde schipper heeft een eigen cabine nodig. Indien alle cabines bezet zijn, slaapt de schipper in de voorpiek. Een kok heeft altijd een eigen cabine nodig.

Klein moment...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie

Zeiljachten

Bekijk onze comfortabele zeiljachten

Zeilcatamarans

Bekijk onze innovatieve zeilcatamarans