Jachtcharter met bemanning

Alles draait om u

Op zoek naar de ultieme all-inclusive vakantie op het water? Begroet een professionele kapitein en ervaren chef-kok aan boord van uw zeilschip of motorjacht en laat u volledig in de watten leggen.

Luxe en avontuur tijdens één onvergetelijke vakantie. Aan boord van uw jacht van The Moorings geniet u van het vakmanschap van uw kapitein en de kookkunsten van uw chef-kok, die u telkens opnieuw verrast met heerlijke maaltijden, afgestemd op uw smaak.

Slaap als een roos op de zachte golfbewegingen van het water en geniet elke dag opnieuw van een nieuw, adembenemend zeegezicht. Snorkel naar hartenlust langs schitterende riffen, geniet van cocktails terwijl een zachte zeebries om uw jacht dwarrelt en geniet van een heerlijk diner onder de sterren. Kajakken, vissen, rondsneupen op lokale markten en afgelegen strandwandelingen maken; u bepaalt het programma, u bepaalt het tempo.

Kies uit meer dan 15 fantastische bestemmingen in de Cariben, Noord en Zuid-Amerika, de Middellandse Zee, de Indische Oceaan, het Verre Oosten en de Stille Zuidzee.

All-inclusive met bemanning

Op een jacht van The Moorings met bemanning is alles inclusief en afgestemd op uw persoonlijke voorkeur. Maak het u aan boord gemakkelijk en geniet.

Culinaire menu's en meer

Geniet van 's morgens vroeg tot 's avonds laat van een heerlijke selectie aan drankjes en delicatessen, bereid op basis van uw voorkeur.

Meezeilen

Geen compleet jacht nodig en graag op pad met andere zeilers? Zeil mee aan boord van een all-inclusive jacht met bemanning, in Belize of op de Britse Maagdeneilanden.

Belevenissen

Beleef een unieke charter in het schilderachtige Martinique, onder het genot van eersteklas service aan boord.

Onze bemanning

Onze ervaren bemanning behoort tot een van de beste in het vak. Leer de bemanning kennen en lees kwalificaties en beoordelingen.

Onze bestemmingen

Elke ankerplaats is een nieuwe ervaring en elk moment aan boord is onvergetelijk; onze bestemmingen zijn zinnenprikkelend. All-inclusive charters met bemanning zijn beschikbaar in de Cariben, Amerika, Middellandse Zee en enkele exotische bestemmingen. En waar u ook heengaat, uw wensen staan altijd voorop.

Jachtcharter Cariben

 • Het hele jaar door heerlijk warm
 • Enkele van de mooiste stranden ter wereld
 • Relaxte en casual eilandsfeer

Jachtcharter Amerika

 • Afgelegen baaien, bruisende cultuur
 • Beeldschone Atlantische witte zandstranden
 • Volop zonneschijn met heerlijk mild klimaat

Jachtcharter Middellandse Zee

 • Symbiose van historische havens en serene ankerplaatsen
 • Klassieke charme boordevol geschiedenis
 • Gevarieerde en schilderachtige kustgebieden

Exotische jachtcharter

 • Levendige flora, exotische wilde dieren
 • Kilometers aan wit zandstrand
 • Bestemmingen om nooit te vergeten

Onze bemande vloot

Uw perfecte vakantie op het water begint met het perfecte jacht, ontworpen met het nauwkeurig oog op een vlotte ligging in het water, een ruime indeling en een moderne uitrusting. Elk jacht is voorzien van een ruim dek en open binnenruimte, zodat u zich aan boord vrij kunt bewegen.

Zelfstandig zeilen

Vang de wind aan boord van een catamaran of zeiljacht in een van de meer dan 20 prachtige bestemmingen wereldwijd. Weinig zeilervaring? Begroet dan een deskundige schipper aan boord en geef het gezag aan boord uit handen.

Motorjachtcharter

Vaar in stijl en comfort, aan boord van een luxe motorjacht. Een stabiel en ontspannen thuis op het water, met voldoende power om alle highlights van het vaardistrict te verkennen. Geef het roer uit handen aan een schipper en beleef ontspanning pur sang.