Uitrusting en inventaris

Alles aan boord, zodat uw vaarvakantie veilig, comfortabel maar vooral geslaagd is. We rusten uw jacht uit op dezelfde manier zoals u ook uw eigen schip van inventaris zou voorzien. Zo heeft u alle tijd om te ontspannen met familie en vrienden.

  • 4-uursgarantie. Indien u op het water hulp nodig hebt, dan zijn wij altijd stand-by om u zo snel mogelijk weer vaarklaar te maken. Lees meer.

  • Friendly Skipper ***. Op de eerste dag van uw tocht vergezeld een 'Friendly Skipper' u graag om het reilen en zeilen op het schip uit te leggen. Zo gaat u met een gerust hart het open water tegemoet.

  • Planning en voorbereiding. Voordat u vertrekt krijgt u een uitgebreide uitleg over uw schip en het vaardistrict. Uiteraard helpt het havenpersoneel u graag met aan- en afleggen bij vertrek en aankomst bij de thuisbasis.

  • Water, ijs en brandstof*. De zeiljachten van The Moorings zijn voorzien van volle water- en brandstoftanks. Bovendien vindt u in uw koelvak twee zakken ijs. Naar wens kunnen wij u voorzien van meer water en twee extra zakken ijs. Let op: in mediterrane bestemmingen is brandstof niet inclusief en dient mogelijk van tevoren te worden betaald.

  • Moorings starterspakket. Een goed begin is het halve werk. In het starterspakket vindt u ijs, toiletartikelen, afwasmiddel, afvalzakken, lucifers, keukenpapier, sponzen en toiletpapier.

  • Wifi. Gratis wifi** is beschikbaar op onze exclusive en exclusive plus-jachten en op jachtverhuur met bemanning in het Middellandse Zeegebied (behalve in Italië), de Britse Maagdeneilanden, de Seychellen en in Thailand. Op onze club-jachten is internet tegen betaling beschikbaar. Neem contact op met een vakantieplanner voor meer informatie.

  • Mobiele telefoon. Alleen beschikaar op de Britse Maagdeneilanden.

  • Comfort: Op al onze jachten zijn twee zitzakken voorhanden (behalve in Italië en Brazilië)

 

* Op motorjachten is brandstof niet inclusief

** Internetsnelheden kunnen variëren

*** Een gratis "Friendly Skipper" is niet beschikbaar voor charters in de USVI. Schippers zijn beschikbaar op deze bestemming tegen een extra vergoeding. Neem contact op met een vakantieplanner voor meer details of vraag om een schipper wanneer u online boekt.