RYA Motor Cruising cursus | The Moorings

Als u ervan droomt om kapitein te zijn tijdens uw vakantie op het water, dan is een vaarbewijs van The Moorings een uitstekende eerste stap. Veel van 's werelds mooiste vakantiebestemmingen vragen naar een certificaat, en er is geen makkelijkere manier om deze in de wacht te slepen dan met onze cursus RYA Motor Cruising, nu aangeboden vanuit onze jachthaven in Agana, Kroatië. Met praktijklessen aan boord van een comfortabele Moorings motorcatamaran behaalt u ofwel uw certificaat RYA Skipper of RYA Day Skipper.

De RYA-certificeringscursus vindt plaats tijdens een 7-daagse vaarvakantie in Agana. Gedurende vijf van de zeven dagen krijgt u hands-on instructie van een RYA-instructeur. RYA-cursussen zijn een leuke en interessante manier om vaarlessen te combineren met een onvergetelijke vakantie.

In samenwerking met RYA begint uw cursus bij The Moorings op onze basis in Marina Agana. U vertrekt voor een 7-daagse zeilvakantie aan boord van een 43-voets Moorings 434 motorcatamaran, waar u wordt vergezeld door uw RYA-instructeur.  Tijdens een 5 daagse cursus oefen je je vaardigheden en leer je van de besten, om te laten zien dat je hebt wat nodig is om je vaarbewijs te verdienen. De laatste 2 dagen op het jacht kunt u doorbrengen met genieten van de schoonheid van de vaargebieden, zonnebaden, zwemmen, of ontspannen.

Met een limiet van slechts vijf gasten aan boord mag u kwaliteit, hands-on en gepersonaliseerde instructie verwachten van uw RYA-instructeur. Er is geen toets of examen vereist: de certificering wordt toegekend op basis van de beoordeling van de instructeur.

Ik ga me inschrijven

Let op: voor de veiligheid van onze bemanningen en gasten zijn alle meevaarvakanties tijdelijk opgeschort tot september 2021. Cursussen kunnen nog steeds worden geboekt, maar alleen indien u het gehele jacht huurt.

Lees verder voor de cursusinhoud

Zet nu de eerste stap!

Uw droom waarmaken? Vul hieronder het formulier in en een van onze vakantieplanners neemt zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij gaan zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om, zoals beschreven in ons privacybeleid. Wij nemen hoogstens één keer per week contact met u op via de post of e-mail. U kunt zich op elk moment van de contactlijst laten verwijderen. Onderaan onze mails vindt u bovendien een optie om u per direct af te melden. Door hierboven op 'aanvragen' te klikken, bevestigt u dat u ons privacybeleid hebt gelezen en dat u hiermee akkoord gaat.

Cursusopties

Kies het (1) pakket dat bij uw achtergrond en ervaring past

Beginner: Theorie RYA essentiële navigatie & veiligheid, plus RYA-roergangerscertificaat

Omvat basisbesturing van het jacht, motorinspectie, tuigage en veiligheid. De cursus is ideaal voor nieuwe eigenaars die zich bewust zijn van de moeilijkheidsgraad en de gevaren van het omgaan met jachten in de haven. Het is ook waardevol voor iedereen die de rol van bemanningslid op een motorjacht op zich wil nemen.

  • Veiligheid en zeemanschap, werking en onderhoud van de motor, voorbereiding van het jacht, omgang met het jacht, tuigage, man overboord bergen, ankeren.

Gevorderd: RYA Day Skipper

Als belangrijkste van de RYA Practical Motor Cruising cursussen biedt RYA Day Skipper de basis voor veilig varen. U neemt de leiding op korte passages, onder instructie, en oefent jachtbesturing en navigatie. Deze cursus kan u ook helpen het meeste uit uw moderne elektronische hulpmiddelen te halen, zoals gps en radar.

  • Voorbereiding op zee, jachtbesturing, navigatie, getijden, loodsen, doorvaart, meteorologie, verkeersregels, motoren, noodsituaties, introductie in nachtvaren.

Prijzen voor de hele boot beschikbaar: Informeer naar de tarieven

Wat is inbegrepen:

  • Privéjacht
  • Cursus voor beginners of gevorderden
  • Engelssprekende RYA-instructeur
  • RYA-certificaat na succesvolle afronding
  • Lokale kaarten en RYA-boek bevinden zich ter referentie aan boord
  • Water en ijs aan boord
  • Linnengoed

 

 

Wees er snel bij – de plaatsen voor deze spannende hands-on vaarcursus zijn beperkt.

Bel +31 (0)10 414 9390 voor meer informatie

Lees meer over Agana, Kroatië.