Motorjacht verhuur

Power Charter

Een vakantie aan boord van een motorjacht biedt groepen tot twaalf personen een uniek avontuur op het water. Geniet van het comfort van een van de allernieuwste privéjachten, en neem zelf het stuurwiel in handen of begroet een professionele schipper aan boord.

Beleef de ultieme cruisevakantie met een motorjachtcharter van The Moorings. Kies uw favoriete bestemming, van het Caribisch gebied tot de Middellandse Zee, en vier vakantie zoals vakantievieren bedoeld is. Volledige vrijheid, flexibiliteit en ontspanning vanaf het dek van uw premium motorjacht. De wereld ligt aan uw voeten.

Neem zelf het stuurwiel in handen of begroet een deskundige schipper aan boord. Met een snel en zuinig motorjacht is uw vakantie bij voorbaat geslaagd.

Onze bestemmingen

Stap aan boord van een van de motorjachten van The Moorings en vaar uw gevoel achterna. Waan u een zeekapitein omringd door het azuurblauwe water van de Cariben, of laat u omringen door de warme gastvrijheid van Zuidoost-Azië. Overal waar water is, bent u. Onze havens kennen een optimale ligging, voor onvergetelijke ervaringen zowel aan boord als aan wal.

Jachtcharter Cariben

 • Het hele jaar door heerlijk warm
 • Enkele van de mooiste stranden ter wereld
 • Relaxte en casual eilandsfeer

Jachtcharter Amerika

 • Afgelegen baaien, bruisende cultuur
 • Beeldschone Atlantische witte zandstranden
 • Volop zonneschijn met heerlijk mild klimaat

Zeilvakanties op de Middellandse Zee

 • Historische havens en serene ankerplaatsen
 • Klassieke charme boordevol geschiedenis
 • Gevarieerde en schilderachtige kustgebieden

Exotische jachtcharter

 • Levendige flora, exotische wilde dieren
 • Kilometers aan wit zandstrand
 • Bestemmingen om nooit te vergeten

Onze motorjachtvloot

The Moorings heeft een unieke vloot samengesteld van innovatieve motorjachten, stuk voor stuk met zorg ontworpen door de wereldberoemde jachtbouwers Robertson & Caine. Elk jacht is uw perfecte thuis, met talloze moderne voorzieningen, een scherp afgewerkt uiterlijk en een riante binnenruimte. Welk jachttype of welke bestemming u ook kiest, u gaat met een gerust hart het water op.

Schipper huren

Bent u beginnend kapitein? Of wilt u simpelweg helemaal ontspannen aan boord van een motorjacht? Boek dan een professionele schipper.

Extra's

Maak een keuze uit een brede selectie aan activiteiten en dienstverleningen, die u aan uw charter kunt toevoegen. Van watersportartikelen tot proviand.

Inventaris

Uw Moorings jacht is compleet uitgerust, voor een onvergetelijke vakantie.

Chartergids

Lees de huuropties en extra's die uw vakantie onvergetelijk maken

Verzekering

Zorgeloos op vakantie, met de schadedekking van The Moorings

Zeilervaring

Vul het cv in, zodat wij uw ervaring kunnen inschatten

Zeiljacht huren

Huur uw jacht bij The Moorings en vang de wind in de zeilen op een elegant jacht of een moderne catamaran. Bevaar spannende passages op open water of trek van eiland naar eiland in de mooiste bestemmingen wereldwijd.

Jachtcharter met bemanning

Onze jachtcharter met bemanning biedt een all-inclusive ervaring met eersteklas service en een persoonlijke schipper en chef-kok aan boord. Ontspanning pur sang aan boord van uw eigen privéjacht.