Motorjacht verhuur

Een vakantie aan boord van een motorjacht biedt groepen tot twaalf personen een uniek avontuur op het water. Geniet van het comfort van een van de allernieuwste privéjachten, en neem zelf het stuurwiel in handen of begroet een professionele schipper aan boord.


Beleef de ultieme cruisevakantie met een motorjachtcharter van The Moorings. Kies uw favoriete bestemming, van het Caribisch gebied tot de Middellandse Zee, en vier vakantie zoals vakantievieren bedoeld is. Volledige vrijheid, flexibiliteit en ontspanning vanaf het dek van uw premium motorjacht. De wereld ligt aan uw voeten.

Neem zelf het stuurwiel in handen of begroet een deskundige schipper aan boord. Met een snel en zuinig motorjacht is uw vakantie bij voorbaat geslaagd.

Kies uit meer dan 15 fantastische bestemmingen in de Cariben, de Amerika's, het Middellandse Zeegebied, de Indische Oceaan, het verre oosten en de Stille Oceaan.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

 

Inclusief

plus-symbol.png Gratis  Friendly Skipper **
plus-symbol.png Water en ijs *

plus-symbol.png Moorings starterspakket 
plus-symbol.png Wi-Fi*

plus-symbol.png Snorkeluitrusting 
plus-symbol.png Moorings 4-uursgarantie


* Bekijk voor meer informatie de inventarislijst hieronder.

** Niet beschikbaar in de USVI

 

Chartergids

Lees de huuropties en extra's die uw vakantie onvergetelijk maken.

Schipper huren

Bent u beginnend kapitein? Of wilt u simpelweg helemaal ontspannen aan boord van een motorjacht? Boek dan een professionele schipper.

Luxe vakanties

Combineer de snelheid en het comfort van een motorjacht met de all inclusive luxe van een vaarvakantie met bemanning, inclusief kapitein en chef-kok.

Zeilervaring

Vul het cv in, zodat wij uw ervaring kunnen inschatten.

Onze bestemmingen

Stap aan boord van een van de motorjachten van The Moorings en vaar uw gevoel achterna. Waan u een zeekapitein omringd door het azuurblauwe water van de Cariben, of laat u omringen door de warme gastvrijheid van Zuidoost-Azië. Overal waar water is, bent u. Onze havens kennen een optimale ligging, voor onvergetelijke ervaringen zowel aan boord als aan wal.

power-catamaran-in-palma-spain-2880x1440-web.jpg

Onze motorjachtvloot

The Moorings heeft een unieke vloot samengesteld van innovatieve motorjachten, stuk voor stuk met zorg ontworpen door de wereldberoemde jachtbouwers Robertson & Caine. Elk jacht is uw perfecte thuis, met talloze moderne voorzieningen, een scherp afgewerkt uiterlijk en een riante binnenruimte. Welk jachttype of welke bestemming u ook kiest, u gaat met een gerust hart het water op.

Onze vloot

U zou tevens geïnteresseerd kunnen zijn in

 

Zeiljacht huren

Huur uw jacht bij The Moorings en vang de wind in de zeilen op een elegant jacht of een moderne catamaran. Bevaar spannende passages op open water of trek van eiland naar eiland in de mooiste bestemmingen wereldwijd.

Jachtcharter met bemanning

Onze jachtcharter met bemanning biedt een all-inclusive ervaring met eersteklas service en een persoonlijke schipper en chef-kok aan boord. Ontspanning pur sang aan boord van uw eigen privéjacht.

Meezeilen

Ervaar het all inclusive gevoel aan boord van een jacht dat u deelt met andere waterliefhebbers. Meezeilen is ideaal voor soloreizigers of een koppel. U profiteert van de luxe van een bemand jacht, maar dan voor de fractie van de prijs.