Watersportartikelen

Haal meer uit uw jachtverhuur met onze watersportartikelen. Wanneer u uw vakantie boekt, vergeet dan niet om uw favoriete artikelen te reserveren, en ontdek smalle inhammen met een board of kajak, ontdek het onderwaterleven met een snorkel of verscherp uw visvaardigheden met een hengel. Mocht u uw boeking reeds afgerond hebben en alsnog watersportartikelen wensen te reserveren, neem dan even contact op met een van onze vakantieplannerns. 

De watersportartikelen staan gedurende uw gehele vakantie tot uw beschikking. De tarieven zijn per dag.

Kajaks

Ontdek de havens, peddel naar het strand of laat u gewoon meevoeren in uw tropische omgeving. Kajaks zijn voorzien van peddels en zijn gemakkelijk op te bergen op het dek van het jacht. Op de meeste bestemmingen van The Moorings zijn één- of tweepersoonskajaks te huur. Ga voor meer informatie naar de pagina Reisnotities van uw bestemming.

Beschikbaar in de volgende bestemmingen:

 

belize-kayak.jpg?t=1C1Tis&itok=hgNib_eY&timestamp=1477071890

Sups (stand-up-paddleboards)

Een sup is een geweldige manier om van het water te genieten. Sups zijn verkrijgbaar op de meeste bestemmingen en kunnen gemakkelijk worden opgeborgen op uw jacht. Voel hoe het is om over het wateroppervlak te glijden; bijna alsof u op water loopt.

Beschikbaar in de volgende bestemmingen:

 

2013_tm_bvi_jerome-kelagopian_high-res_124i9433.jpg?t=1FSdX&itok=wsh0cX3Q&timestamp=1485373502

Vissen

Gooi uw hengel rechtstreeks uit vanaf uw jacht met een visarrangement van The Moorings dat alles bevat wat u tijdens uw reis nodig zou kunnen hebben. U kunt heerlijk vissen op de eilanden zonder gedoe of extra kosten om uw eigen uitrusting te kopen en u zult nog een nieuwe reden ontdekken om van de zee te houden.

Beschikbaar in de volgende bestemmingen:

 

fishing-blog-1.jpg?t=1Ch0f9&itok=-jxoLL7V&timestamp=1481661839

Duiken

Duikuitrusting huren
Duikuitrusting is te huur voor gediplomeerde duikers, zodat u direct vanaf uw eigen bareboatjacht de zee in kunt duiken om de levendige riffen van de Britse Maagdeneilanden te verkennen.

Beschikbaar in de volgende bestemmingen:

Britse Maagdeneilanden

Ook op andere locaties kunt u duikpakketten huren via partnerbedrijven. Bezoek de pagina Reisnotities van uw bestemming of bel met een Vakantieplanner voor meer informatie.

 

moorings-dive-blog-4.jpg?t=1FSdk&itok=JXN8D4Z_&timestamp=1484141658

(Terug naar boven)