Extra's

Met The Moorings kunt u uw vakantie op het water precies zo vormgeven zoals u zelf wilt. Het maakt niet uit over hoeveel ervaring u beschikt, met onze huuropties ligt praktisch elke bestemming aan uw voeten. Kies een van de tabs hieronder om meer te weten te komen over de vakantie-opties, onmisbare extra's, belangrijke details en de vereisten.

The Moorings Charter Options and Extras

Reisdiensten

2018_tm_st.maarten_hansen-2843_0.jpg

The Moorings is een full-service reisbureau dat u kan helpen bij het maken van alle reisarrangementen en u kan adviseren over de gemakkelijkste en snelste manier om op uw vakantiebestemming aan te komen.  We kunnen u goedkope vliegtickets aanbieden, hotelkamers en excursies regelen en op veel locaties kunnen we taxi- en veerboottransfers boeken van de dichtstbijzijnde luchthaven naar onze basis.  Neem contact op met een vakantieplanner om gebruik te maken van deze waardevolle service.


(
Terug naar boven)

Overnachten aan boord

bahamas-sunset-on-catamaran-2880x1440-web.jpg

In onze havens in Noord-Amerika, het Caribisch gebied en de Stille Oceaan kunt u de avond voor begin van de huurperiode reeds aan boord. U overnacht eveneens op uw jacht. Deze optie kan als extra aan uw boeking worden toevoegd. Vraag een van onze vakantieplanners naar meer informatie.


(
Terug naar boven)

Huur een schipper, kok of beide

tmweb_21_1016_web-sail-content_charteroptions_3.jpg?t=1C4RsE&itok=mQnuDM0q&timestamp=1478792415

houdt meer tijd over om van uw charter te genieten als u via The Moorings een schipper en/of kok inhuurt.

Schipper toevoegen* - Een vakantie met de optie van een schipper van The Moorings is een uitstekende keuze als u nog nooit eerder een zeiljacht hebt gecharterd, een groter jacht wilt boeken dan u comfortabel in de hand kunt houden of als u gewoon meer tijd wilt voor rust en ontspanning. Onze schippers hebben jarenlange zeilervaring en een schat aan lokale kennis, dus ze zijn de ideale gids voor uw zeilgebied.

Een kok toevoegen* - Laat ons u al het werk uit handen nemen voor het koken en serveren van de maaltijden, inclusief het schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimtes en de kombuis, waardoor u nog meer tijd overhoudt om met uw familie en vrienden te zeilen, te snorkelen of gewoon te ontspannen.

Bezoek onze pagina voor jachtcharters met schipper voor meer informatie over het toevoegen van een schipper aan uw chartervakantie.


(
Terug naar boven)

Proviand

tmweb_21_1016_web-sail-content_extras_1.jpg?t=1FqxC&itok=fENRDtFQ&timestamp=1478988735
Begin uw vakantie sneller en bespaar tijd en geld met onze gepersonaliseerde proviandservice. Laat The Moorings alles regelen rond de bevoorrading van uw jacht met dranken, verse voedingsmiddelen en essentiële vakantie-artikelen van de beste kwaliteit. Bestel complete pakketten of maak een keuze uit een uitgebreide à-la- carteinventaris van alles wat u nodig hebt om uw jacht te bevoorraden.


(
Terug naar boven)

Watersport

father-son-paddleboarding-bvi-2880x1440-web.jpg

Haal nog meer uit uw avontuur op zee met een verscheidenheid aan watersportmogelijkheden. We raden u aan uw watersportuitrusting vooraf te bestellen, zodat we u de beschikbaarheid en een onvergetelijke tijd op zee kunnen garanderen. Voeg uw waterspeelgoed toe tijdens het online boeken van uw charter. Als u uw reis al hebt geboekt en nog watersportuitrusting wilt toevoegen, neem dan contact op met een vakantieplanner via +31(0)10-4149390. Deze artikelen worden alleen verhuurd voor de volledige duur van de reis en de kosten zijn meestal gebaseerd op een dagtarief.


(Terug naar boven)

Wifi

tmweb_21_1016_web-sail-content_extras_6.jpg

 

Wifi is inclusief aan boord van exclusive-jachten, exclusive plus-jachten en jachten met bemanning in geselecteerde bestemmingen*. Aan boord van onze club-jachten is wifi tegen betaling beschikbaar. Let op: de internetsnelheid kan al naar gelang het vaargebied variëren.

*Wifi is beschikbaar in het Middellandse Zeegebied, de Britse Maagdeneilanden, Seychellen en Thailand. Exclusief Italië.


(
Terug naar boven)

Electronicaverhuur op de Britse Maagdeneilanden

tmweb_21_1016_web-sail-content_extras_8.jpg?t=1FuC1&itok=PFAgo1i7&timestamp=1479927711

Elektronicaverhuur Renport bevindt zich op een handige locatie in The Moorings Village en biedt draagbare elektronica en entertainment- en communicatiepakketten aan voor gasten van The Moorings op zeilvakantie op de Britse Maagdeneilanden. Een vakantieplanner van The Moorings kan u helpen om elektronicapakketten rechtstreeks toe te voegen aan uw charterpakket.

Meer informatie over elektronicaverhuur van Renport


(
Terug naar boven)

Cadeaubon

2014_tm_st._martin_geoffrey_ragatz_7d2_2880x1440-web.jpg

Op zoek naar een origineel geschenk? Doe dan die ene bijzondere persoon in uw leven een zeil- of vaarvakantie cadeau. Gelegenheden te over: denk aan een verjaardag, een pensioen, een jubileum of gewoon een speciaal moment. Een cadeaubon kan worden verzilverd bij het boeken van een zeil- of vaarvakantie bij The Moorings.

 

Een cadeaubon is niet online te bestellen, maar ontvangt u telefonisch onder nummer 010 414 93 90.


(
Terug naar boven)

Prepaid brandstof

tm_glb_fuel_package_prepaid_option_med_only_2400x1200.jpg?t=1LJ0CH&itok=YletfENl

Betaal uw brandstof vooraf met deze pre-paidoptie en bespaar u de rompslomp van tanken bij terugkomst. Deze optie is beschikbaar op al onze bases, en de prijs is afhankelijk van de locatie en het aantal geboekte dagen. Let op: indien u minder brandstof verbruikt dan in het pre-paidpakket is inbegrepen, heeft u geen recht op restitutie van de ongebruikte hoeveelheid. Bespreek deze optie met uw vakantieplanner en kies het pakket dat precies bij uw behoefte past.


(Terug naar boven)