Extra's

Met The Moorings kunt u uw vakantie op het water precies zo vormgeven zoals u zelf wilt. Het maakt niet uit over hoeveel ervaring u beschikt, met onze huuropties ligt praktisch elke bestemming aan uw voeten. Kies een van de tabs hieronder om meer te weten te komen over de vakantie-opties, onmisbare extra's, belangrijke details en de vereisten.

Charteropties en extra's van The Moorings

Reisdiensten

tmweb_21_1016_web-sail-content_extras_3.

The Moorings is een full-service reisbureau dat u kan helpen bij het maken van alle reisarrangementen en u kan adviseren over de gemakkelijkste en snelste manier om op uw vakantiebestemming aan te komen.  We kunnen u goedkope vliegtickets aanbieden, hotelkamers en excursies regelen en op veel locaties kunnen we taxi- en veerboottransfers boeken van de dichtstbijzijnde luchthaven naar onze basis.  Neem contact op met een vakantieplanner om gebruik te maken van deze waardevolle service.


(Terug naar boven)

Start in de avond

tmweb_21_1016_web-sail-content_extras_5.

Als u de avond voor vertrek liever aan boord van uw jacht wilt verblijven, hebt u in Noord-Amerika, het Caribisch gebied en de Stille Oceaan de optie om je jachtcharter 's avonds te beginnen. Door alles de avond ervoor te regelen, kunt u de volgende dag al vroeg beginnen. Vraag uw vakantieplanner tijdens het plannen van uw charter om naar beschikbaarheid te informeren.


(Terug naar boven)

Huur een schipper, kok of beide

tmweb_21_1016_web-sail-content_charterop

U houdt meer tijd over om van uw charter te genieten als u via The Moorings een schipper en/of kok inhuurt.

Schipper toevoegen * - Een vakantie met de optie van een schipper van The Moorings is een uitstekende keuze als u nog nooit eerder een zeiljacht hebt gecharterd, een groter jacht wilt boeken dan u comfortabel in de hand kunt houden of als u gewoon meer tijd wilt voor rust en ontspanning. Onze schippers hebben jarenlange zeilervaring en een schat aan lokale kennis, dus ze zijn de ideale gids voor uw zeilgebied.

Een kok toevoegen * - Laat ons u al het werk uit handen nemen voor het koken en serveren van de maaltijden, inclusief het schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimtes en de kombuis, waardoor u nog meer tijd overhoudt om met uw familie en vrienden te zeilen, te snorkelen of gewoon te ontspannen.

Bezoek onze pagina voor jachtcharters met schipper voor meer informatie over het toevoegen van een schipper aan uw chartervakantie.


(Terug naar boven)

Proviandservice

tmweb_21_1016_web-sail-content_extras_1.
Begin uw vakantie sneller en bespaar tijd en geld met onze gepersonaliseerde proviandservice. Laat The Moorings alles regelen rond de bevoorrading van uw jacht met dranken, verse voedingsmiddelen en essentiële vakantie-artikelen van de beste kwaliteit. Bestel complete pakketten of maak een keuze uit een uitgebreide à-la- carteinventaris van alles wat u nodig hebt om uw jacht te bevoorraden. Voeg proviandservice toe tijdens het online boeken van uw charter. Als u uw reis al hebt geboekt en proviandservice wilt toevoegen, ga dan naar de online proviandwinkel van The Moorings.


(Terug naar boven)

Watersport

tmweb_21_1016_web-sail-content_extras_4.

Haal nog meer uit uw avontuur op zee met een verscheidenheid aan watersportmogelijkheden. We raden u aan uw watersportuitrusting vooraf te bestellen, zodat we u de beschikbaarheid en een onvergetelijke tijd op zee kunnen garanderen. Voeg uw waterspeelgoed toe tijdens het online boeken van uw charter. Als u uw reis al hebt geboekt en nog watersportuitrusting wilt toevoegen, neem dan contact op met een vakantieplanner via +31(0)10-4149390. Deze artikelen worden alleen verhuurd voor de volledige duur van de reis en de kosten zijn meestal gebaseerd op een dagtarief.


(Terug naar boven)

Wifi

tmweb_21_1016_web-sail-content_extras_6.tmweb_21_1016_web-sail-content_extras_6_

Naast de gratis wifi-optie zijn er ook twee upgradepakketten beschikbaar als u gebruik wilt maken van streamingmogelijkheden tijdens uw Caribische zeilvakantie. Met deze pakketten kunnen gasten video's, muziek en conferentiegesprekken streamen, evenals grote bestanden downloaden/overdragen:

Gouden streamingpakket – 6 uur streamen per dag
Platinum streamingpakket – 24 uur streamen per dag

Als u wilt upgraden naar een Exclusief Plus-jacht met gratis wifi of als u wilt upgraden naar een streamingpakket, neem dan vandaag nog contact op met een vakantieplanner op +31(0)10-4149390.

 

(Terug naar boven)

Renport - elektronicaverhuur in de Britse Maagdeneilanden

tmweb_21_1016_web-sail-content_extras_8.

Renport bevindt zich op een handige locatie in The Moorings Village en biedt draagbare elektronica en entertainment- en communicatiepakketten aan voor gasten van The Moorings op zeilvakantie op de Britse Maagdeneilanden. Een vakantieplanner van The Moorings kan u helpen om elektronicapakketten rechtstreeks toe te voegen aan uw charterpakket.

 Meer informatie over elektronicaverhuur van Renport


(Terug naar boven)