Details

Met The Moorings kunt u uw vakantie op het water precies zo vormgeven zoals u zelf wilt. Het maakt niet uit over hoeveel ervaring u beschikt, met onze huuropties ligt praktisch elke bestemming aan uw voeten. Kies een van de tabs hieronder om meer te weten te komen over de vakantie-opties, onmisbare extra's, belangrijke details en de vereisten.

Details en documenten van The Moorings-charters

Wat is inbegrepen bij uw jacht

Alle boten van The Moorings beschikken over ultramoderne apparatuur en veel voorzieningen aan boord.  We passen onze jachten geheel aan volgens uw wensen en voorkeuren, zodat u kunt ontspannen en genieten van uw tijd met familie en vrienden.  Op een Moorings-charter vindt u alle uitrusting en apparatuur die u nodig hebt voor een veilige, comfortabele en leuke vakantie.  En op elke charter bij The Moorings ontvangt u een gratis Moorings Care-pakket met ijs, papieren zakdoeken, afvalzakken, lucifers, badzeep, toiletpapier, sponzen, afwasmiddel en insectenspray.  Voor een complete lijst van alle items op uw jacht en uw charter gaat u naar onze 'Wat is inbegrepen'-pagina's.

(terug naar boven)

4-uursgarantie

The Moorings garandeert dat als u een defect hebt tijdens uw charter, wij de reparaties binnen vier (4) uur na melding zullen uitvoeren of u zullen compenseren voor uw verloren vakantietijd.

Lees meer over onze 4-uursgarantie

(terug naar boven)

Planningshulpmiddelen

Reisnotities
Op het tabblad Reisnotities van elke bestemming vindt u alle informatie die u nodig hebt bij het plannen van uw charter. Lees alles over wat u nodig hebt voor een soepele en zorgeloze reis, zoals:

  • Douane, paspoorten en visums
  • Luchthavens en transfers
  • Charterbriefings
  • Jachtoriëntatie
  • Begin- en eindtijden
  • Wisselkantoor
  • en meer ...

Cruisegidsen
We bieden cruisegidsen voor een aantal van onze bestemmingen.  Schakel sneller over op eilandtijd door u van te voren in te lezen over uw bestemming, en uw reisschema te plannen met uw bemanning.  Zodra u uw Moorings-charter hebt geboekt, sturen wij u een link op uw factuur naar onze gratis online cruisegidsen.

(terug naar boven)

Aanbetalings- en betaalschema

Bij het boeken is 40% aanbetaling verschuldigd, met 65% aanvullende aanbetaling 90 dagen voor vertrek.

(terug naar boven)

Afkoopregeling voor schade

Onze Afkoopregeling voor schade vermindert uw mogelijke financiële aansprakelijkheid als uw jacht of uitrusting tijdens de vakantie beschadigd raakt. Deze verzekering is niet optioneel en de kosten ervan worden in uw vakantie-offerte opgenomen Lees meer over onze afkoopregeling voor schade.

(terug naar boven)

Documenten en papierwerk

We kijken ernaar uit u aan boord te verwelkomen en zullen alles doen om u de allerbeste vakantie ooit te garanderen! Voordat u met The Moorings op vakantie gaat, moet u controleren of u alle verplichte formulieren hebt ondertekend en teruggestuurd. We vragen u om minstens 90 dagen voor de reisdatum alle items terug te sturen. Houd er rekening mee dat sommige documenten binnen 14 dagen na ontvangst van uw charterpakket moeten worden geretourneerd. Als uw charter binnen 30 dagen begint, is het essentieel dat het bovenstaande papierwerk onmiddellijk wordt ingevuld en geretourneerd, samen met de volledige betaling. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat alles perfect in orde is bij uw aankomst.

Algemene voorwaarden
Hier vindt u onze reserveringsvoorwaarden:

The Moorings Algemene voorwaarden

Andere charterformulieren
Uw voorkeursformulieren voor maaltijden en drank, Alles wat u moet weten, Moorings-garantie, Zeil-cv, Aansprakelijkheidsovereenkomst en meer nuttige informatie:

Informatieformulieren voor Bareboat-zeilen

Duikverklaring
Alle chartergasten die willen deelnemen aan duikactiviteiten van welke aard dan ook op een Moorings-jacht met bemanning, moeten een Duikverklaring ondertekenen en terugsturen. Als u niet zeker weet of u tijdens uw charter gaat duiken, kunt u voor de zekerheid maar beter de verklaring voltooien.

The Moorings duikverklaring

(terug naar boven)