Vereisten

Met The Moorings kunt u uw vakantie op het water precies zo vormgeven zoals u zelf wilt. Het maakt niet uit over hoeveel ervaring u beschikt, met onze huuropties ligt praktisch elke bestemming aan uw voeten. Kies een van de tabs hieronder om meer te weten te komen over de vakantie-opties, onmisbare extra's, belangrijke details en de vereisten.

CV

Zeiljacht-cv

Motorjacht-cv

Wij werken momenteel nog aan enkele details omtrent dit cv. Binnenkort zal de link van de vragenlijst hier te zien zijn.

Zeil- en motorjachtvereisten

In sommige gebieden rondom de Middellandse Zee en de Seychellen bent u verplicht over een of meerdere kwalificaties te beschikken, voordat u het water op mag (voor de Seychellen is dat bijvoorbeeld het marifooncertificaat). Klik op uw bestemming of jachttype hieronder om de vereisten in te zien (in het Engels). 

Zeilkwalificaties

Motorjachtvereisten

Jacht huren in Belize 

Om een jacht zonder schipper te mogen huren in Belize dient u een aanvraag in te dienen bij de Belizean Port Authorities met een kopie van uw paspoort en een duidelijke pasfoto. Na goedkeuring ontvangt u een Temporary Certificate of Competency.

AANVRAAG JACHTVERHUUR BELIZE