Jachteigendom

Moorings 514PC cruising in the Exumas, Bahamas

Een eigen jacht bezitten betekent volledige vrijheid op het water, terwijl u geniet van een vast maandelijks inkomen. Of koop een tweedehandsjacht voor eigen gebruik.

De jachtmakelaar van The Moorings biedt drie opties om in het bezit te komen van uw eigen jacht. Maak gebruik van ons profitabele programma voor eigenaars, bekijk het aanbod aan tweedehandsjachten of kies een prachtig nieuw jacht van Leopard Catamarans. Klik op een van de opties hieronder en lees meer.

 

Jachteigendom

De droom van varen in nieuwe en exotische gebieden komt uit. Koop uw eigen zeiljacht van Beneteau of een eersteklas zeil- of motorjachtcatamaran van Robertson and Caine en ontvang een vast inkomen per maand. The Moorings regelt de rest: van zorgvuldig onderhoud tot boekingen.

Tweedehands jachten

Zodra het jachtbezit ten einde is, stellen vele eigenaars hun jacht voor verkoop ter beschikking. Een tweedehands jacht kopen is een geweldige kans, en is mogelijk op een van de beste bases wereldwijd.

Catamarans van Leopard

De particuliere verkoop van zeil- en motorjachtcatamarans van Robertson and Caine wordt gedaan door Leopard. De aankoop van een catamaran biedt onbegrensde mogelijkheden. U hebt uw jacht altijd bij u in de buurt, en bent vrij om te gaan en staan wanneer u wilt.

Neem contact op

Telefoon +31 (0) 10 414 9390 E-mail [email protected]

Nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen en het laatste nieuws

Facebook

Volg ons op Facebook en laat u inspireren