U bent hier

Moorings 52.3 - monohull met 3 hutten

The Moorings 52.3 Exterior

Maak kennis met een op alle vlakken uitmuntend presterende enkelromps: de Moorings 52.3. Dit elegante schip is van de hand van de gerenommeerde Franse botenbouwer Beneteau en zet een nieuwe standaard voor comfortabel wonen en leven aan boord.

Met drie tweepersoonscabines met badkamer, en een kajuit die nog eens slaapplek biedt aan twee personen is dit ruime jacht de perfecte monohull voor families en grotere groepen. Met dit jacht kiest u voor maximaal comfort op het water.

Uitgerust met de modernste watersporttechnologie is de Moorings 52.3 daadwerkelijk een technisch hoogstandje. Ze biedt haar passagiers een watermaker, een omvormer, zonnecellen, onderwaterbelichting, een elektrisch zwemplatform, een elektrische windas, een boegschroef, een gasbarbecue en airconditioning aangedreven door een generator.

Yacht Details

The Moorings 52.3 Deck Plan
Max. aantal passagiers

9

Aantal toiletten

3

Aantal douches

4

Totale lengte

15.94

Breedte

4.8

Diepgang

1.92

Oppervlakte

122 sq m

Watertank

606L

Motor
Brandstoftank

400 l

Airconditioning: Dit jacht beschikt over een airco aangedreven door een generator

Kajuit: Dit model heeft een kajuit dat kan worden omgebouwd naar een slaapplaats voor twee personen. Deze slaapplek is als tweepersoonscabine in de maximale capaciteit van het jacht opgenomen.

Voorpiek: Dit jacht beschikt over een voorpiek

Schipper/kok: Wanneer een schipper of kok aan boord is, heeft hij of zij een eigen cabine nodig.

Klein moment...

Vervaardigd door Beneteau

The Moorings werkt nauw samen met jachtbouwer Beneteau voor 37- tot 51-voet zeil-monohulls op maat voor zeilchartervakanties. De kwalitiet, prestaties en comfort aan boord van hun jachtontwerpen is werelberoemd. Meer informatie