U bent hier

Moorings 51.4 - Monohull met 4 hutten

Sailing Monohulls

De Moorings 51.4 is intelligent ontworpen door Jeanneau en belichaamt uitzonderlijke prestaties en comfort op zee. Dit innovatieve jacht biedt een gestroomlijnde zeilervaring dankzij de harde romp en functionele eigenschappen zoals een dubbele stuurwielen, een volledig uitgeruste Raymarine navigatiesysteem, elektrische ankerlier, elektrische lieren, boegschroeven en een 75 hp Yanmar motor.

De Moorings 51.4 biedt zowel binnen als buiten een ruime leefruimte. Het jacht heeft bovendeks prachtige vloeren en biedt talloze mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. De kuip biedt een uitstekend uitzicht en geniet optimaal van de luxe functies, waaronder een uitklapbaar zwemplatform, zitbanken en een grote tafel met een koelbox en extra opbergvakken.

Ga naar binnen en geniet van het comfortabele interieur met airconditioning. De salon beschikt over zitplaatsen voor zes personen, een tafel, meerdere ramen en een muziekinstallatie met speakers. De goed ingerichte keuken is voorzien van alles wat u nodig heeft om te dineren op zee. Links achter de salon is een plottafel met leeslicht, boekenplank en bergruimte.

De Moorings 51.4 is voorzien van vier tweepersoonshutten, elk met eigen en-suite badkamer. Met een om te bouwen salon, biedt dit jacht plaats aan 10 personen als u geen schipper hebt bijgeboekt en voor 8 personen als u wel een schipper hebt bijgeboekt.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

11

Aantal toiletten

4

Aantal douches

5

Totale lengte

15.38

Breedte

4.69

Diepgang

1.73

Oppervlakte

111 sq m

Watertank

815L

Motor

Yanmar 75 hp

Brandstoftank

240 l

Airconditioning: Dit jacht heeft airconditioning, door een generator aangedreven.

Ombouwbare salon: Ja, dit jacht heeft een ombouwbare salon dat slaapplaats biedt aan twee personen.  Deze ruimte is meegeteld als een dubbele slaapplaats in de maximum capaciteit van het jacht..

Voorpieken: Dit jacht heeft een hut in de voorpiek die toegankelijk is via een luik op het dek. De hut is groot genoeg voor een volwassene en is voorzien van een wastafel; het wordt geventileerd door de airconditioning (geen eigen aansluiting). Hoewel de ruimte zeer beperkt is, wordt het in de maximale capaciteit van dit jacht beschouwd als slaapplaats voor een persoon.

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig.

Vervaardigd door Jeanneau

Bekend om het bouwen van monohulls van kwaliteit en uitzonderlijke zeileigenschappen sinds 1957, werkt Jeanneau nauw met The Moorings samen om enkele van de meest gewilde charterjachten in de industrie te bouwen. 

Klein moment...
Zeilcatamarans

Bekijk onze innovatieve zeilcatamarans

Motorjachten

Bekijk onze innovatieve motorjachten