U bent hier

Moorings 46.4 - monohull met 4 cabines

Moorings 47 Exterior

Comfortabel en betrouwbaar, dát is het zeiljacht Moorings 46.4, met superieure prestaties op het water. De enkelromps is een van de jongste zeiljachten in de Beneteau Oceanis-lijn en bevat een ruime opzet met vier knusse cabines.

Of u nu beginnend zeiler bent of al vele zeemijlen heeft afgelegd, in de stuurhut van de Moorings 46.4 behoudt u het zeilschip perfect onder controle. Ook onder vol zeil blijft het jacht stabiel in het water liggen, waardoor de bemanning zich ook bij snelheid vrij over het dek kan bewegen.

Het mooi ontworpen interieur biedt een compleet uitgeruste kombuis en een kajuit die tevens slaapplek biedt aan twee passagiers. De slimme inrichting met vier cabines staat garant voor thuisvoelen op het water en maakt dit zeiljacht een ideaal platform voor een heerlijke zeilvakantie.

Yacht Details

Beneteau Oceanis 47 plattegrond
Max. aantal passagiers

10

Aantal toiletten

4

Aantal douches

5

Totale lengte

14.6

Breedte

4.5

Diepgang

1.75

Oppervlakte

112 sq m

Watertank

370L

Motor
Brandstoftank

200 l

Airconditioning: Dit jacht heeft airco via walstroom

Convertible kajuit: Dit jacht beschikt over een convertible kajuit met slaapplek voor twee passagiers

Voorpieken: Nee

Schipper/kok: Een schipper of kok heeft aan boord zijn eigen cabine nodig

Italie: In Italië kan dit jacht afwijken van de specificaties vermeld op deze pagina. Bel een van onze vakantieplanners voor meer informatie

Klein moment...

Vervaardigd door Beneteau

The Moorings werkt nauw samen met jachtbouwer Beneteau voor 37- tot 51-voet zeil-monohulls op maat voor zeilchartervakanties. De kwalitiet, prestaties en comfort aan boord van hun jachtontwerpen is werelberoemd. Meer informatie