U bent hier

Moorings 45.4 - Monohull met 4 hutten

Ga vol vertrouwen naar zee aan boord van de Moorings 45.4, een prachtig jacht waarin comfort de boventoon voert en uitzonderlijk wendbaarheid zorgt voor opmerkelijke prestaties op het water.

Ontworpen door Beneteau, de Moorings 45.4 is gemakkelijk om mee te varen. Het grootzeilboog en het verder naar achteren verplaatsen van de mast zorgen voor een nieuwe ervaring van balans en hoge prestaties onder het zeilen. Het leven aan boord is gemakkelijk gemaakt door bijvoorbeeld de uitklapbare achterbank dat omgezet kan worden in een zwemplatform; zulke technische innovaties geven een geheel nieuwe betekenis aan het begrip “genieten van de zee”.

De Moorings 45.4 is uitgerust met een onderscheidende knikspant die goed naar voren loopt in de rompen; dit bevordert het de stabiliteit bij het varen en zorgt voor meer binnenruimte. Benedendeks vindt u onder andere een lineair kombuis aan de poortzijde met veel opslagruimte, een salon met een comfortabele u-vormige zitbank en een innovatieve schuiftafel, perfect voor het dineren, gezelligheid en als extra ruimte voor kaarten bekijken bij het uitzetten van uw vaarroute.

Dit jacht is beschikbaar met vier tweepersoonshutten en twee badkamers.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

10

Aantal toiletten

2

Aantal douches

3

Totale lengte

13.94

Breedte

4.50

Diepgang

1.75

Oppervlakte
Watertank

570L

Motor

Yanmar 57 hp CR Sail Drive

Brandstoftank

150 l

Airconditioning: Dit jacht heeft airconditioning via walstroom.

Ombouwbare salon: Ja, dit jacht heeft een ombouwbare salon dat slaapplaats biedt aan twee personen.  Deze ruimte is meegeteld als een dubbele slaapplaats in de maximum capaciteit van het jacht.

Voorpieken: Nee

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig. 

Italië: Op onze basissen in Italië kan dit jacht andere specificaties hebben dan deze die op de pagina staan. Neem contact op met onze Vakantieplanners voor meer informatie.

Klein moment...

Vervaardigd door Beneteau

The Moorings werkt nauw samen met jachtbouwer Beneteau voor 37- tot 51-voet zeil-monohulls op maat voor zeilchartervakanties. De kwalitiet, prestaties en comfort aan boord van hun jachtontwerpen is werelberoemd. Meer informatie

Zeilcatamarans

Bekijk onze innovatieve zeilcatamarans

Motorjachten

Bekijk onze innovatieve motorjachten