U bent hier

Moorings 45.3 - Monohull met 3 hutten

Geniet van een onvergetelijke zeilervaring aan boord van de Moorings 45.3. Deze monohull is ontworpen door Beneteau en biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid en comfort op zee. Het jacht heeft een innovatieve indeling, met onder andere drie ruime hutten met en-suite badkamers, waardoor dit slanke jacht voldoende ruimte biedt voor zes tot acht personen.

Het interieur van de 45.3 is voorzien van een grote salon met ruime zitbanken, een gelakt houten tafel (die om te bouwen is naar een tweepersoonsbed), en een prachtig uitzicht op de oceaan via de twee panoramische ramen. De aangrenzende kombuis is volledig uitgerust met een tweepits gasfornuis, koelkast, spoelbak en veel opbergruimte voor kookgerei en proviand.

Benedendeks zorgt de gestroomlijnde knikspant-romp voor zowel stabiliteit tijdens het zeilen als meer binnenruimte. Bovendeks, zorgt de boog van het grootzeil en het naar achteren verplaatsen van de mast voor evenwichtig en hoog presterende zeilen met optimale controle.

Handelen wordt gemakkelijk gemaakt door het naar achteren leiden van lijnen, naar de kuip, en door de dubbele stuurwielen en een volledig uitgeruste navigatiepanel. De kuip heeft ook een uitschuifbare tafel, houten bankjes en een grote boog met ingebouwde verlichting waarnaar de enkellijns schootlier wordt geleid. Op het achterdek vindt u de nieuwe neerklapbare spiegel, die als groot zwemplatform kan dienen waardoor u gemakkelijk het water in en uit kunt. Van boven naar beneden, elk detail van de Moorings 45.3 is vakkundig gemaakt voor uw ultieme zeilplezier.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

8

Aantal toiletten

3

Aantal douches

4

Totale lengte

13.94

Breedte

4.50

Diepgang

1.75

Oppervlakte

100 sq m

Watertank

570L

Motor

Yanmar 57 hp CR Sail Drive

Brandstoftank

200 l

Airconditioning: Dit jacht heeft airconditioning via walstroom.

Ombouwbare salon: Ja, dit jacht heeft een ombouwbare salon dat slaapplaats biedt aan twee personen.  Deze ruimte is meegeteld als een dubbele slaapplaats in de maximum capaciteit van het jacht.

Voorpieken: Nee

Skipper/kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig. 

Klein moment...

Vervaardigd door Beneteau

The Moorings werkt nauw samen met jachtbouwer Beneteau voor 37- tot 51-voet zeil-monohulls op maat voor zeilchartervakanties. De kwalitiet, prestaties en comfort aan boord van hun jachtontwerpen is werelberoemd. Meer informatie

Zeiljachten

Bekijk onze zeiljachten, gebouwd voor comfort en prestatie

Motorjachten

Bekijk onze innovatieve motorjachten