U bent hier

Moorings 45 - Monohull met 3 hutten

Met The Moorings 45 beleeft u een gedenkwaardige zeiltocht op deze door Beneteau ontworpen monohull, die een ongeëvenaarde veelzijdigheid en superieur comfort op zee biedt. De innovatieve indeling bestaat uit drie ruime passagiershutten en twee toiletten en biedt een idyllisch zeiljacht voor maximaal acht gasten.

De gestroomlijnde romp van de Moorings 45 is voorzien van een unieke harde knikspant voor optimale zeilstabiliteit en meer binnenruimte, terwijl de boog van het grootzeil en de plaatsing van de mast meer balans en de best presterende zeilcontrole opleveren.

Het interieur van de 45 beschikt over een ruime salon met zitbank, een gelakte houten tafel die kan worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed en een prachtig uitzicht op de oceaan via twee panoramische ramen. De volledig ingerichte kombuis is voorzien van een tweepits gasfornuis, koelkast en veel opbergruimte.

De bediening is eenvoudig, met alle lijnen naar achteren naar de stuurhut en een dubbele stuurstand. De stuurhut is ook voorzien van een uitschuifbare tafel en houten lattenbanken onder een vaste composietboog met ingebouwde verlichting. Bij de achtersteven kan de achterbank naar beneden worden geklapt om een handig zwemplatform te creëren. Elk detail van The Moorings 45, van de boeg tot de achtersteven, is vakkundig ontworpen zodat het de meest onvergetelijke zeilervaringen oplevert.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

8

Aantal toiletten

2

Aantal douches

3

Totale lengte

13.94

Breedte

4.50

Diepgang

1.75

Oppervlakte

50 sq m

Watertank

570L

Motor

Yanmar Diesel 54 pk Sail Drive

Brandstoftank

200 l

Airconditioning: Dit jacht heeft airco via walstroom.

Ombouwbare salon: Dit jacht heeft een ombouwbare salon die slaapgelegenheid biedt voor maximaal twee gasten. Deze ruimte is als een dubbele slaapplaats inbegrepen in de maximale capaciteit van uw jacht.

Voorpieken: Nee.

Schipper/kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig.

De specificaties verschillen tussen de Britse Maagdeneilanden en Griekenland. Bekijk de onderstaande specificatiebladen voor meer informatie over elk van deze opties.

Klein moment...

Vervaardigd door Beneteau

The Moorings werkt nauw samen met jachtbouwer Beneteau voor 37- tot 51-voet zeil-monohulls op maat voor zeilchartervakanties. De kwalitiet, prestaties en comfort aan boord van hun jachtontwerpen is werelberoemd. Meer informatie

Zeilcatamarans

Bekijk onze innovatieve zeilcatamarans

Motorjachten

Bekijk onze innovatieve motorjachten