U bent hier

Moorings 42.1 - Monohull met 3 hutten

Ontworpen door de legendarische jachtbouwers bij Beneteau, de Moorings 42.1 mengt intuitieve prestatie met zorgeloos comfort voor een zeilervaring om van te dromen. Het mastersuite is voorzien van een hut met tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche. Twee overige hutten delen een tweede badkamer, zodat er ruimte is voor tot zes personen op het jacht.

De airconditioning via walstroom versterkt het comfort aan boord, dat zich uitstrekt tot de ruime salon. Onderaan de trap is de goed verlichte salon te vinden dat stijlvol is ingericht en een efficiënte indeling heeft. Andere functies omvatten een comfortabele u-vormige bank, tafel die om te bouwen is tot tweepersoonsbed, flatscreen-tv en een volledig ingerichte keuken, compleet met een koelkast, twee-pits gasfornuis en voldoende opbergruimte voor al het kookgerei dat u maar kunt wensen.

Vergeleken met haar voorganger, is de mast iets meer naar achteren geplaatst, waardoor de Moorings 42.1 een uitstekende balans tijdens het zeilen heeft en meer comfort voor zowel binnen als buiten biedt. Het is een perfecte boot voor een onvergetelijke reis op zee. Stap aan boord en ervaar het zelf.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

8

Aantal toiletten

2

Aantal douches

3

Totale lengte

12.43

Breedte

4.20

Diepgang

1.68

Oppervlakte

84 sq m

Watertank

570L

Motor

Yanmar 45 hp

Brandstoftank

200 l

Airconditioning: Dit jacht heeft airconditioning via walstroom.

Ombouwbare salon: Ja, dit jacht heeft een ombouwbare salon dat slaapplaats biedt aan twee personen.  Deze ruimte is meegeteld als een dubbele slaapplaats in de maximum capaciteit van het jacht.

Voorpieken: Nee

Schipper/kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig

Italië: Op onze basissen in Italië kan dit jacht andere specificaties hebben dan deze die op de pagina staan. Neem contact op met onze Vakantieplanners voor meer informatie.

Klein moment...

Vervaardigd door Beneteau

The Moorings werkt nauw samen met jachtbouwer Beneteau voor 37- tot 51-voet zeil-monohulls op maat voor zeilchartervakanties. De kwalitiet, prestaties en comfort aan boord van hun jachtontwerpen is werelberoemd. Meer informatie

Zeilcatamarans

Bekijk onze innovatieve zeilcatamarans

Motorjachten

Bekijk onze innovatieve motorjachten