Moorings 419 - Monohull met 3 cabines

419 Moorings yacht exterior

 

Bogend op jarenlange ervaring presenteert de marktleider Jeanneau met trots de Moorings 419. Dit jacht biedt een perfecte balans tussen vaarprestaties en boordcomfort. Haar ruime en slimme lay-out biedt plek aan zes passagiers in drie aparte cabines met in totaal twee badruimtes aan boord. In de kajuit is een extra slaapplek voor twee voorhanden.

De Moorings 419 is een perfect opstap voor diegenen die graag eens willen zeilen op een groter jacht dan ze gewend zijn. Ze is niet alleen snel maar ook gemakkelijk te bezeilen. De dubbele stuurwielstand en een groot zwemplatfom maken het leven aan boord gemakkelijk, terwijl de mooi afgewerkte vormen en grote ramen een stijlvolle uitstraling verlenen.

Benedendeks vinden we een volledig ingerichte kombuis met een U-vormige kajuit met laminaatpanelen van teakhout en een solide houten afwerking. De ruime kajuit is bovendien uitgerust met waterdichte speakers voor VHF-radio, navigatieverlichting en mp3-aansluiting.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

8

Aantal toiletten

2

Aantal douches

3

Totale lengte

12,34

Breedte

3,99

Diepgang

2,10

Oppervlakte

80 sq m

Watertank

530L

Motor

Yanmar 40 pk

Brandstoftank

200 l

AirconditioningDit jacht heeft airco via walstroom.

Convertible kajuit: Dit jacht beschikt over een convertible kajuit met slaapplek voor twee passagiers. Deze ruimte is opgenomen als slaappplek voor twee personen in de maximale capaciteit van het jacht. 

Voorpieken: Nee

Schipper/kok: Een schipper en/of kok heeft zijn of haar eigen cabine nodig.

Klein moment...

Vervaardigd door Jeanneau

Bekend om het bouwen van monohulls van kwaliteit en uitzonderlijke zeileigenschappen sinds 1957, werkt Jeanneau nauw met The Moorings samen om enkele van de meest gewilde charterjachten in de industrie te bouwen.