Moorings 413 - Monohull met 3 cabines

Maak kennis met een gloednieuw jacht, exclusief gebouwd voor onze nieuwe basis in Paraty, Brazilië. De Moorings 413 is wat je noemt een idyllisch zeilschip, met een praktische lay-out en een oerdegelijke prestatie. Het jacht is van de hand van Delta, en beschikt over drie cabines en twee badruimtes. De romp is van Biaxial glasvezel, gefixeerde ramen voor natuurlijk daglicht, teakhouten afwerking, een volledig uitgeruste kombuis met L-vormige zitgelegenheid en walstroom van optimaal comfort aan boord.

De Moorings 413 is standaard uitgerust met een douche op de achtersteven, ventilators in de cabines, elektrische ankerlier, barbecue, aansluitingen voor AUX en USB, omvormer, VHF-radio, echolood en walstroomstekker. De inklapbare salontafel voorziet in een extra tweepersoonsbed terwijl met de uitklapbare roestvrijstalen ladder het water gemakkelijk betreden kan worden.

Yacht Details

Layout
Max. aantal passagiers

8

Aantal toiletten

2

Aantal douches

3

Totale lengte

12,5

Breedte

3,96

Diepgang

1,62

Oppervlakte

157 sq m

Watertank

454L

Motor

Yanmar 40 pk

Brandstoftank

201 l

Airconditioning: Dit jacht beschikt over airco via walstroom

Convertible kajuit: Dit jacht beschikt over een convertible kajuit die slaapplek biedt voor twee passagiers. Dit is opgenomen als slaapplek voor twee in de maximale capaciteit van het jacht.

Voorpieken: Nee

Schipper/kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen cabine nodig.

Klein moment...

Vervaardigd door Delta