U bent hier

Moorings 38.3 - Monohull met 3 hutten

Een uitzonderlijke prestatie in het Oceanis-assortiment van Beneteau, de Moorings 38.3 is een bekroonde monohull met opmerkelijke stabiliteit en verfijning op zee.

De romp vormt het hart van elke geweldige zeilervaring, en die van de 38.3 vormt beslist geen uitzondering. Ontworpen door scheepsarchitecten Finot-Conq, de romp strekt zich in de breedte uit naar de achtersteven toe, waardoor er meer vaart wordt bereikt met minder helling, zelfs bij harde wind. Bovendien zorgen de dubbele roeren voor eenvoudige bediening vanuit elk van de twee helms.

Bovendeks biedt de ruime kuip voldoende plaats voor gezellige avonden of om heerlijk van de omgeving te genieten. Een opklapbare tafel maakt buiten eten zeer gemakkelijk. Het is eenvoudig om over de boot te lopen en om benedendeks te komen.

Benedendeks zorgt duurzaam mahonie hout voor een prachtige afwerking van het interieur. Met drie hutten, twee natte ruimtes en een ombouwbare salon is er op dit jacht plaats voor tot acht personen.

Het ruime kombuis met gasfornuis, oven, koelkast, gootsteen en ruime kasten, met een brede aanrecht voor het bereiden van uw maaltijden, is zeer gebruiksvriendelijk. Dineer aan de opklapbare tafel met comfortabele u-vormige bank. Plan uw route aan het navigatiestation welke beschikt over een kaartplotter en alle essentiële elektronica.

Hangkasten en een radio/cd/mp3-speler met binnen en buitenspeakers maken de ervaring van het zeilen aan boord van dit buitengewone jacht compleet.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

8

Aantal toiletten

2

Aantal douches

3

Totale lengte

11.50

Breedte

3.99

Diepgang

2.08

Oppervlakte

66 sq m

Watertank

330L

Motor

29 HP

Brandstoftank

130 l

Airconditioning: Dit jacht heeft geen airco.

Ombouwbare salon: Ja, dit jacht heeft een ombouwbare salon dat slaapplaats biedt aan twee personen.  Deze ruimte is meegeteld als een dubbele slaapplaats in de maximum capaciteit van het jacht.

Voorpieken: Nee

Schipper/kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig.

Wordt geladen...

Vervaardigd door Beneteau

The Moorings werkt nauw samen met jachtbouwer Beneteau voor 37- tot 51-voet zeil-monohulls op maat voor zeilchartervakanties. De kwalitiet, prestaties en comfort aan boord van hun jachtontwerpen is werelberoemd. Meer informatie

Zeilcatamarans

Bekijk onze innovatieve zeilcatamarans

Motorjachten

Bekijk onze innovatieve motorjachten