U bent hier

Moorings 38.2 - Monohull met 2 hutten

Een uitzonderlijke prestatie in het Oceanis-assortiment van Beneteau, de Moorings 38.2 is een bekroonde monohull met opmerkelijke stabiliteit en verfijning op zee.

De romp vormt het hart van elke geweldige zeilervaring, en die van de 38.1 vormt beslist geen uitzondering. Ontworpen door scheepsarchitecten Finot-Conq, de romp strekt zich in de breedte uit naar de achtersteven toe, waardoor er meer vaart wordt bereikt met minder helling, zelfs bij harde wind. Bovendien zorgen de dubbele roeren voor eenvoudige bediening vanuit elk van de twee helms.

Bovendeks biedt de ruime kuip voldoende plaats voor gezellige avonden of om heerlijk van de omgeving te genieten. Een opklapbare tafel maakt buiten eten zeer gemakkelijk. Het is eenvoudig om over de boot te lopen en om benedendeks te komen.

Benedendeks vindt u een mahonie afwerking van het interieur. De twee hutten en twee natte cellen zijn ideaal voor groepen van maximaal zes personen. De goed ingerichte keuken bevat een gasfornuis, oven, koelkast, gootsteen en ruime kasten, met een brede aanrecht voor het bereiden van uw maaltijden. Dineer aan de opklapbare tafel met comfortabele u-vormige bank. Plan uw route aan het navigatiestation welke beschikt over een kaartplotter en alle essentiële elektronica.

Airconditioning via landstroom, een ombouwbare salon, hangkasten en een radio/CD/MP3 speler met binnen-buiten speakers maken de ervaring van het zeilen aan boord van dit buitengewone jacht compleet.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

6

Aantal toiletten

2

Aantal douches

3

Totale lengte

11.50

Breedte

3.99

Diepgang

1.64

Oppervlakte
Watertank

330L

Motor

Yanmar 29HP Sail Drive

Brandstoftank

130 l

Airconditioning: Dit jacht heeft airconditioning via landstroom.

Ombouwbare salon: Ja, dit jacht heeft een ombouwbare salon, die slaapplaatsen biedt voor maximaal twee personen. Deze ruimte is als tweepersoonsbed opgenomen in de maximale capaciteit van uw jacht.

Voorpieken: Nee

Schipper/kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig.

Klein moment...

Vervaardigd door Beneteau

The Moorings werkt nauw samen met jachtbouwer Beneteau voor 37- tot 51-voet zeil-monohulls op maat voor zeilchartervakanties. De kwalitiet, prestaties en comfort aan boord van hun jachtontwerpen is werelberoemd. Meer informatie

Zeilcatamarans

Bekijk onze innovatieve zeilcatamarans

Motorjachten

Bekijk onze innovatieve motorjachten