U bent hier

Moorings 38.1 - Monohull met 2 hutten

Nog een juweel van het Oceanis-reeks van Beneteau, de Moorings 38.1 brengt traditionele elegantie samen met ongeëvenaarde prestaties op het water.

De lange hull, ontworpen door de maritieme architecten Finot-Conq, laat dit jacht snel en comfortabel door het water cruisen. Met twee roeren kunt u eenvoudig zeilen op zicht in verschillende weersomstandigheden. De twee helmen zorgen ervoor dat u eenvoudig kunt manoeuvreren, zelfs bij harde wind.

Het interieur is voorzien van moderne, lichte houtafwerkingen en de indeling van 2 hutten/1 natte cel en ombouwbare salon biedt ruimte aan tot zes gasten. Het goed uitgeruste kombuis heeft een gasfornuis, oven en koelkast, evenals een grote aanrecht en ruime opbergkasten. Gebruik de uitklapbare tafel met comfortabele zitruimte om heerlijk te dineren. Aan het volledig uitgeruste navigatiestation kunt u uw route voor de volgende dag uitzetten.

Bovendeks zorgt het ruime cockpit voor extra zitruimte om te relaxen of buiten te eten. Het grootzeil boog zorgt ervoor dat u veilig over het dek kunt wandelen, tussen de cockpit en het binnenruimte.

Landstroom aangedreven airconditioning, hangkasten en radio/CD/MP3 speler met binnen- en buitenspeakers maken uw zeilervaring aan boord van dit luxueuze jacht onvergetelijk.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

6

Aantal toiletten

1

Aantal douches

2

Totale lengte

11.15

Breedte

3.99

Diepgang

1.64

Oppervlakte

63 sq m

Watertank

330L

Motor

Yanmar 29 HP

Brandstoftank

130 l

 

Airconditioning: Dit jacht heeft airconditioning via landstroom.

Ombouwbare salon: Ja, dit jacht heeft een ombouwbare salon die slaapplaatsen biedt voor maximaal twee personen. Deze ruimte is als tweepersoonsbed opgenomen in de maximale capaciteit van uw jacht.

Voorpunten: Nee

Schipper/kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig.

Klein moment...

Vervaardigd door Beneteau

The Moorings werkt nauw samen met jachtbouwer Beneteau voor 37- tot 51-voet zeil-monohulls op maat voor zeilchartervakanties. De kwalitiet, prestaties en comfort aan boord van hun jachtontwerpen is werelberoemd. Meer informatie