U bent hier

Moorings 35.2 - Monohull met 2 hutten

De elegante Moorings 35.2, gemaakt door de wereldbefaamde fabrikant Beneteau zet de nieuwe standard voor exclusieve monohulls met twee hutten. De snelheid en stabiliteit van deze ruime Moorings 35.2 maakt van dit jacht een idyllische uitvalsbasis voor alle zeilers.

De kenmerkende elegante romp en de dubbele roeren zorgen ervoor dat deze jacht enorm veelzijdig is op het water en tegelijkertijd ongekend comfort aan boord biedt, met een ruim salon en twee luxueuze hutten. Dit bijzondere jacht is zo ontworpen dat er tot zes personen aan boord kunnen verblijven.

Het exclusieve Moorings 35.2 heeft een ombouwbare salon met wegklapbare kaarttafel en een goed uitgeruste kombuis compleet met een Italiaanse espressomachine. Vanuit de kombuis is er gemakkelijke toegang tot de voorste hut.

Met twee roeren en een ruime cockpit biedt dit jacht een goed zicht op zee en uitstekend comfort op het water. De Moorings 35.2 combineert ambachtelijke bootbouw met moderne vormgeving. Gestroomlijnde en eenvoudig te bedienen, dit jacht verenigd stijl en comfort met een uitstekende prestatievermogen.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

5

Aantal toiletten

1

Aantal douches

2

Totale lengte

10.45

Breedte

3.71

Diepgang

1.45

Oppervlakte

54 sq m

Watertank

330L

Motor

Yanmar 30 pk

Brandstoftank

130 l

AirconditioningNee

Ombouwbare salonJa, dit jacht heeft een convertible kajuit dat extra slaapruimte biedt aan twee gasten. Deze ruimte is opgenomen als een extra hut in de capaciteit van het jacht.

VoorpiekNee

Schipper/kokEen schipper of kok heeft een eigen hut nodig.

Klein moment...

Vervaardigd door Beneteau

The Moorings werkt nauw samen met jachtbouwer Beneteau voor 37- tot 51-voet zeil-monohulls op maat voor zeilchartervakanties. De kwalitiet, prestaties en comfort aan boord van hun jachtontwerpen is werelberoemd. Meer informatie

Zeilcatamarans

Bekijk onze innovatieve zeilcatamarans

Motorjachten

Bekijk onze innovatieve motorjachten