U bent hier

Moorings 5800 Legacy - Catamaran met 6 hutten

Niets valt te vergelijken met het navigeren door rustige Caribische wateren aan boord van de Moorings 5800 Legacy Edition, die exclusief voor The Moorings is ontworpen en gebouwd door Robertson and Caine. De 5800 heeft een ruime indeling op twee niveaus, waarbij twee hutten uitkomen op een voorkajuit en vier hutten zich beneden bevinden (allen met eigen badkamer). Dit jacht biedt een onvergetelijke zeilvakantie voor grote groepen.

Ga naar de enorme flybridge en voer het roer vanaf de stuurstand met een uitzicht van 360 graden, alle zeilcontrolelijnen binnen handbereik, elektrische lieren en een volledig uitgerust Raymarine-navigatiesysteem. De prestaties onder zeil zijn feilloos en worden nog aangenamer dankzij de voorzieningen op de flybridge, zoals stijlvolle loungestoelen met een extra propaangrill en een natte bar/koelkast

Beneden vindt u een ruime dek van teakhout, een ultramoderne uitrusting en airconditioning, waardoor dit jacht een ongeëvenaarde leider is op het gebied van cruisecomfort

Binnenin de 5800 vindt u een goed uitgeruste kombuis met een grote koelkast, vriezer met twee laden, 4-pits gasfornuis met oven, braadoven en magnetron, zodat alles voorhanden is om op de boot te dineren. U kunt de maaltijden nuttigen in de salon, waar een grote stijlvolle zithoek en een natte bar aanwezig zijn. Het jacht bevat ook een 46" flatscreen tv/dvd-speler, wifi aan boord, Apple TV, cd-stereo met MP3-aansluiting, en speakers in de kajuit en op de flybridge.  

*Let op – Twee cv's van schippers zijn vereist om de Moorings 5800 Bareboat te besturen en elke charter wordt de eerste dag begeleid door een van onze Friendly Skippers. Bij terugkeer naar The Moorings jachthaven moeten schippers ook van tevoren bellen voor hulp bij het aanmeren.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

13

Aantal toiletten

7

Aantal douches

8

Totale lengte

17.56

Breedte

8.45

Diepgang

1.72

Oppervlakte

187 sq m

Watertank

1560L

Motor

2x Yanmar 100 hp

Brandstoftank

900 l

Airconditioning: Dit jacht heeft airco aangedreven door een generator.

Ombouwbare salon: Dit jacht heeft geen ombouwbare salon.

Voorpieken: Dit jacht heeft twee voorpieken. De voorpiek aan bakboordzijde is groot genoeg voor één volwassene en is alleen toegankelijk via een luik op het dek. Het is uitgerust met een toilet, wastafel, douche, bed en airconditioning die wordt geventileerd vanuit de voorhut aan bakboord. Deze voorpiek is als een enkele slaapplaats opgenomen in de maximale capaciteit van het jacht. De voorpiek aan stuurboord is uitsluitend voor opslag en installaties.

Schipper/kok: Een ingehuurde schipper of kok krijgt een eigen hut, tenzij alle hutten worden gebruikt door chartergasten; in dat geval gebruikt de schipper de beide voorpieken. De kok heeft altijd een eigen hut nodig.

In Griekenland en op de Seychellen mogen zich maximaal 10 personen aan boord bevinden.

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie

Klein moment...
Zeiljachten

Bekijk onze zeiljachten, gebouwd voor comfort en prestatie

Motorjachten

Bekijk onze innovatieve motorjachten