U bent hier

Moorings 5000 - catamaran met 5 hutten

De Moorings 5000 is als een keizer op het water. Ontworpen door de vaklui van Robertson & Caine biedt de ruime catamaran Moorings 5000 slaappplek voor maximaal 12 passagiers.

Deze innovatieve zeilcatamaran herbergt maar liefst vijf cabines. Aan boord geniet de bemanning van comfort en privacy, en de airconditioning is per cabine in te stellen. De verhoogde loungeruimte biedt een zithoek in de schaduw met een riant uitzicht rondom. Het unieke aan dit jacht is dat de loungeruimte zelfs onder zeil volledig veilig is. Na zonsondergang biedt het blauwe onderwaterlicht extra allure. 

De Moorings 5000 beschikt niet alleen over een eigentijds design en grote ramen, maar ook een panoramadek, een watermaker en een omvormer voor elektrische apparatuur. De stuurhut is een uitbreiding op de kombuis, met een elektrische barbecue en zitplek voor maximaal 10 passagiers. Het jacht bevat vier koelkasten met vriesvak voor veel opslagruimte.

Yacht Details

Moorings 5000 - 5 cabin bareboat layout
Max. aantal passagiers

13

Aantal toiletten

5

Aantal douches

5

Totale lengte

15.4

Breedte

8.04

Diepgang

1.6

Oppervlakte

154 sq m

Watertank

700L

Motor

2 x 57 pk

Brandstoftank

920 l

Airconditioning: Dit jacht heeft airco, aangedreven via een generator

Convertible kajuit: Dit jacht heeft een convertible kajuit, die slaapplek biedt voor twee passagiers. Deze slaapplek is opgenomen in de maximale capaciteit van het jacht.

Voorpieken: Dit jacht heeft één voorpiek. De voorpiek is alleen toegankelijk via een luik op de boeg. De ruimte is groot genoeg voor één persoon, en bevat een matras, airco, stopcontact, 2 USB-aansluitingen en een brandblusser. De voorpiek is opgenomen als slaapplek voor één persoon in de maximale capaciteit van het jacht.

Schipper/kok: Een schipper heeft een eigen cabine nodig. Wanneer alle cabines bezet zijn, dan slaapt de schipper in de voorpiek. Een kok heeft altijd een eigen cabine nodig.

Let op: Uw jacht kan licht afwijken van het exemplaar in de virtuele rondleiding.

In Griekenland en op de Seychellen mogen zich maximaal 10 personen aan boord bevinden.

Bekijk de Moorings 5000 - 4 hutten

Bekijk de Moorings 5000 met bemanning

Klein moment...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie