U bent hier

Moorings 5000 - Catamaran met 4 hutten

Als een droom op het water werd de nieuwe Moorings 5000 van Roberson and Caine uitgerust met hun markant design en feilloos ambacht. Deze next generation zeilcatamaran legt de lat hoog, met voldoende plek voor maximaal 11 gasten met alle comfort van thuis.

De 5000 heeft vier ruimte hutten met eigen badkamer en afzonderlijk regelbare airconditioning. De master suite cabine heeft hiernaast nog een salon met extra bergruimte.

De ombouwbare salon is afgewerkt in hout en heeft een 360 graden uitzicht en dankzij de panoramische ramen wordt het jacht verlicht met natuurlijk daglicht. Een volledig uitgeruste keuken zorgt ervoor dat de chef van de crew voldoende ruimte en kookapparatuur heeft met ingebouwde koelkast en diepvriezer, gasvuur en over, magnetron, blender en toaster. Het salon met uitklapbare tafel doet dienst als dinerruimte. ’s Avonds kunt u het salon ombouwen tot een dubbele slaapplaats. Vanuit het salon geraakt u eenvoudig op de trampoline vooraan de catamaran en naar de cockpit en zitruimte op het achterdek.

crw_boty_logo_hh_2018_best_charter_boat_0.jpg


Met de panoramische ramen loopt het salon naadloos over in de cockpit en buitenzitruimte. Hier vindt u de elektrische grill, koelkast en eettafel en ook de buitenzitruimte is voorzien van kussens. The Moorings 5000 innovaties brengen het buitenleven naar een ander niveau. Met een verhoogde salon en een verwelkomende loungeruimte, zonnebedden en schaduwplekjes is deze catamaran een luxueus waterplatform met een 360-graden uitzicht.

De charter ervaring aan boord is afgewerkt met de laatste nieuwe technologie, een watermaker zodat u steeds beschikt over drinkbaar water, flat screen TV/DVD, Bluetooth verbinding en gratis Wi-Fi, vloer- en plafond verlichting en dubbele USB poorten in het salon en de hutten zorgt ervoor dat u niets moet missen. Wanneer de avond valt gaan de onderwaterlampen aan, die een extra gloed toevoegen aan de sfeer.

Zeilers zullen het verhoogde stuurplatform waardoor ze een verder en breder zicht hebben, erg appreciëren. Verder is de catamaran uitgerust met Raymarine navigatietechnologie, een achteruitkijkcamera en elektrische lieren. De motoren van de Moorings 5000 zijn dubbele 57 hp Yanmar dieselmotoren, een generator, zonnepanelen, elektronische snufjes en ombouwers zodat u uw apparaten eenvoudig op het elektriciteitsnet kunt aansluiten.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

11

Aantal toiletten

4

Aantal douches

5

Totale lengte

15.40

Breedte

8.06

Diepgang

1.60

Oppervlakte

125 sq m

Watertank

700L

Motor

2 x 57 pk Yanmar

Brandstoftank

920 l

Airconditioning: Dit jacht beschikt over airco, aangedreven door een generator.

Ombouwbare salon: Dit jacht heeft een ombouwbare salon dat slaapplaats biedt aan twee gasten. Deze twee slaapplaatsen zijn opgenomen in de maximumcapaciteit van dit jacht. 

Voorpieken: Deze catamaran heeft een voorpiek. De voorpiek langs bakboordzijde kan enkel bereikt worden vanuit een luik bovenaan de hull. Deze ruimte is inbegrepen als hut in de maximum capaciteit van het jacht en kan eenvoudig slaapplaats bieden aan een volwassen persoon. In de voorpiek zijn airconditioning, 2 USB-poorten en een brandblusser aanwezig. 

Schipper / kok: Een schipper heeft een hut in de catamaran nodig, tenzij alle hutten bezet zijn. In dat geval zal de schipper in de voorpiek slapen. Een ingehuurde kok dient eveneens over een eigen hut te beschikken.

Let op: Uw jacht kan licht afwijken van het exemplaar in de virtuele rondleiding.

In Griekenland en op de Seychellen mogen zich maximaal 10 personen aan boord bevinden.

 Bekijk de Moorings 5000 - 5 hutten

 Bekijk de Moorings 5000 met bemanning

Klein moment...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie