U bent hier

Moorings 4800 - Catamaran met 4 hutten

Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze gevaren hebben op een boot die door magazine Cruising World benoemd is als “Boot van het Jaar”, maar u kunt dat zeggen na het aan boord stappen van de Moorings 4800 voor een zelfstandige zeilvakantie. Met vier hutten allen met privé en-suite badkamer, is dit bekroonde jacht het toppunt van ontspanning op zee. Wanneer u aan boord stapt, ontdekt u waarom.

Dineer in de grote kuip aan de voorkant van de boot met culinaire creaties gemaakt in de volledig ingerichte keuken, of drink een heerlijk gekoeld drankje in de kuip aan de achterkant met een grote tafel met een bank er om heen. Het moderne interieur heeft een salon met een ruime u-vormige bank en een flatscreen TV en airconditioning – allemaal aangedreven door de ingebouwde zonnepanelen en generator.

Als het om uw reis gaat, kunt u met de The Moorings 4800 gemakkelijk op open zee varen. Gemiddelde snelheid met zeil varieert van 7 tot 10 knopen afhankelijk van windomstandigheden. De boot besturen is erg makkelijk met de verhoogde stuurstand, welke 360 graden zicht biedt. Een volledig aanbod van verbeterde navigatie elektronica, een elektrisch ankerlier met voetschakelaar en alle lijnen komen samen bij de stuurpositie en twee Yanmar 54 pk motoren. Dit alles zorgt ervoor dat de schipper de boot kan bedienen zonder enige moeite.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

12

Aantal toiletten

5

Aantal douches

5

Totale lengte

14.75

Breedte

7.64

Diepgang

1.47

Oppervlakte

144 sq m

Watertank

780L

Motor

2 x Yanmar 57 pk

Brandstoftank

700 l

AirconditioningDit jacht beschikt over airconditioning dat wordt aangedreven door een generator.

Ombouwbare salonDe meeste Moorings 4800 modellen beschikken over een ombouwbare salon, echter sommige hebben dit niet. Stel uw vakantieplanner op de hoogte wanneer u een ombouwbare salon wenst tijdens uw vakantie.

VoorpiekenDit jacht beschikt over 2 voorpieken met ieder een hut. De linkerhut is te bereiken via de voorste linker binnenhut en via een luik op het dek. Het is groot genoeg voor één volwassene en kan van de binnenhut afgesloten worden. De rechterhut is alleen via een luik op het dek te bereiken en is uitgerust met een eigen natte cel en opklapbaar bed. Beide voorpieken zijn voorzien van een ventilator, maar hebben geen airconditioning. Elke voorpiek wordt op dit jacht in de maximale capaciteit beschouwd als slaapplaats voor 1 persoon.

Schipper/kokEen ingehuurde schipper zal tijdens uw vakantie in een van de binnenhutten verblijven, tenzij deze allemaal door uw reisgezelschap bezet worden. In dat geval zal de schipper beide voorpieken in beslag nemen. 
Een ingehuurde kok zal altijd in een van de binnenhutten verblijven.

In Griekenland en op de Seychellen mogen maximaal 10 personen aan boord. Op onze basissen in Italië kan dit jacht andere specificaties hebben dan deze die op de pagina staan. Neem contact op met een vakantieplanner voor meer informatie.

Klein moment...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie

Zeiljachten

Lees meer over onze klassieke zeiljachten

Motorjachten

Onze innovatieve motorjachten van Robertson & Caine

Jachten met bemanning

Ontdek onze eersteklas jachten met bemanning