U bent hier

Moorings 4600 - Catamaran met 4 hutten

Gebouwd door het beroemde Robertson and Caine, is de Moorings 4600 is een baanbrekende catamaran dat naadloos ruimte en comfort met hoogwaardige constructie en prestaties combineert.

Het jacht is voorzien van een automatisch oprollend grootzeil met een volledige zeilhoes, een rolgenua, en twee 55 pk dieselmotoren. De elektrische ankerlier met hand-afstandsbediening maakt voor anker gaan eenvoudig. De verhoogde stuurinrichting bevindt zich aan het vooruiteinde van de ruime kuip en boven het hardtop dak ervan, voor 360 graden zicht. Een hardtop bimini beschermt tegen de zon aan het roer. De kuip biedt een wandeldoorgang naar de zwemplatformen, alle elektronische gemakken zoals een kleuren kaartplotter en autopiloot, stereo/CD-speler luidsprekers, een grote tafel, en veel zitplaats. Een brede deur geeft uit op het luxueuze salon.

De salon heeft een comfortabele U-vormige zitbank en een grote eettafel met plaats voor acht personen, die kan worden omgevormd tot een tweepersoonsslaapplaats. Er is tevens een flatscreen TV/DVD-speler in de kamer aanwezig. De keuken heeft alle voorzieningen en veel werkruimte.

De 4600 heeft vier luxueuze tweepersoons hutten met en-suite badkamers met elektrische toiletten en afzonderlijke douchecabines. Vooraan in elke romp zijn er enkele slaapplaatsen. In alle ruimtes is er veel opbergplaats beschikbaar. Drie afzonderlijke airconditioning eenheden houden de hutten fris en comfortabel en talrijke opengaande patrijspoorten en luiken zorgen voor een uitstekende ventilatie. Het jacht is uitgerust met een krachtige generator.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

12

Aantal toiletten

5

Aantal douches

5

Totale lengte

14.13

Breedte

7.57

Diepgang

1.35

Oppervlakte

134 sq m

Watertank

780L

Motor

2 x Yanmar 55 pk

Brandstoftank

700 l

AirconditioningDit jacht beschikt over airconditioning dat wordt aangedreven door een generator.

Ombouwbare salonJa, dit jacht heeft een ombouwbare salon, die slaapplaatsen biedt voor maximaal twee personen. Deze ruimte is als tweepersoonsbed opgenomen in de maximale capaciteit van uw jacht.

VoorpiekenDit jacht beschikt over twee voorpieken met ieder een hut. De linkerhut is te bereiken via de voorste linker binnenhut en via een luik op het dek. Het is groot genoeg voor één volwassene en kan van de binnenhut afgesloten worden. De rechter voorhut is alleen via een luik op het dek te bereiken en is uitgerust met een eigen natte cel en opklapbaar bed. Bij beide voorhutten wordt airconditioning via de voorste hutten doorgeventileerd. Elke voorhut wordt op dit jacht in de maximale capaciteit beschouwd als slaapplaats voor één persoon.

Schipper/kokEen ingehuurde schipper zal tijdens uw vakantie in een van de binnenhutten verblijven, tenzij deze allemaal door uw reisgezelschap bezet worden. In dat geval zal hij beide voorpieken in beslag nemen. 
Een ingehuurde kok zal altijd in een van de binnenhutten verblijven.

Wordt geladen...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie

Zeiljachten

Lees meer over onze klassieke zeiljachten

Motorjachten

Onze innovatieve motorjachten van Robertson & Caine

Jachten met bemanning

Ontdek onze eersteklas jachten met bemanning