Moorings 4500L - catamaran met 4 hutten

De zeilcatamaran Moorings 4500 werd tijdens haar doopvaart in 2017 door Cruising World uitgeroepen als 'Beste Charterboot' en is een modern wonder op het water. Nu stellen wij met trots de nieuwste versie van dit vlaggenschip voor: de Moorings 4500L. Dit ultramoderne zeiljacht van Robertson & Caine biedt plek voor 11 passagiers in vier luxe tweepersoonscabines, elk met een eigen badruimte.

 

De eyecatcher van dit jacht is zonder meer de verhoogde lounge, met een gezellige zithoek en een heerlijk zonnedek. De lounge gaat naadloos over in de verhoogde stuurhut, waar de schipper prima overzicht behoudt, zonder zich af te moeten zonderen van de bemanning.

De Moorings 4500L beschikt over grote ramen en een panoramadak. Zo vloeit ook benedendeks voldoende licht naar binnen. De kajuit heeft een grote schuifdeur die naar de achterste cockpit leidt. Blauw onderwaterlicht biedt 's avonds een knusse atmosfeer en met de watermaker hebt u altijd fris water aan boord.

Door het elegante design en de ruime lay-out steekt dit jacht met kop en schouders boven de massa uit. Veeleisende waterliefhebbers beleven aan boord van de Moorings 4500L een onvergetelijke tijd op het water.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

11

Aantal toiletten

4

Aantal douches

5

Totale lengte

13.72

Breedte

7.35

Diepgang

1.55

Oppervlakte
Watertank

780L

Motor

2 x Yanmar 45 pk

Brandstoftank

700 l

Airco: Dit jacht beschikt over airco via een generator.

Kajuit: Dit model heeft een convertible kajuit, die tot een tweepersoonscabine om te bouwen is. Deze ruimte is opgenomen als slaapplek voor twee personen in de maximale capaciteit van het jacht.

Vooronder: Dit jacht beschikt over twee voorpieken. De voorpiek aan de achtersteven is toegankelijk vanaf het dek via een luik. De kooi biedt plek aan één volwassene, en beschikt over een matras, airco, stopcontact, twee USB-aansluitingen en een brandblusser. De voorpiek aan stuurboordzijde is via dezelfde luik te betreden, en bevat een wastafel, een toilet met vuilwatertank en een douche met automatische waterafvoer.

Schipper / kok: Wanneer u een schipper of kok hebt geboekt, heeft hij of zij een eigen cabine nodig. Indien alle reguliere cabines bezet zijn, overnacht hij of zij in het vooronder.

In Italië kan dit jacht licht afwijken van het hier getoonde model.

 

In Griekenland en op de Seychellen mogen zich maximaal 10 personen aan boord bevinden.

Klein moment...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie