U bent hier

Moorings 4500 - Catamaran met 4 hutten

Moorings 4500 under sail

Als winnaar van de “Best Charter Boat” categorie van Cruising World’s 2017 “Boat of the Year” competitie is deze middelgrote catamaran van de beroemde jachtbouwers Robertson and Caine een van de meest innovatieve jachten van het jaar. Dit jacht geeft een nieuwe betekenis aan de combinatie van stijl, comfort en prestaties. De nieuwe Moorings 4500 met vier ruime hutten, allen met en-suite badkamer – en bereikt de prestaties die u mag verwachten van wereldbefaamde zeiljachten – lost alle verwachtingen in en zorgt ervoor dat u een ongekende charter ervaring beleeft.

Dit jacht is perfect voor families of grotere groepen tot 11 personen. Met een ruim interieur typisch voor de grotere jachten is de 4500 catamaran een stijlvolle jacht, met grote ramen die u een verbluffend panoramisch uitzicht over het water geven.

charter_leopard_45.jpg

 

De ramen en het dakraam zorgen voor natuurlijk licht wat zorgt voor een mooie moderne afwerking met een heldere, luxe leefruimte en eetkamer, compleet met kussens en wrap-around zitplaatsen. Voor optimaal comfort ervaring beschikt het jacht over een flatscreen TV / DVD, Bluetooth-verbinding, USB-poorten in hutten en salon, volledig ingerichte keuken, air-conditioning en haardroger - allemaal aangedreven door zonnepanelen en generator. Met een watermaker aan boord moet u als gast u geen zorgen maken over het waterverbruik aan boord. Een inverte aggregaat voor elektronische toestellen is aanwezig aan boord zodat u uw elektronische apparaten kunt opladen zonder landstroom.

Het buiten zitten is erg uitnodigend met een eethoek in achterkuip en een voorwaartse overdekte cockpit, die toegankelijk is vanuit het salon. Het verhoogde stuur beschikt over uitstekend zicht met alle Raymarine navigatie elektronica. Zeilbedieningen zijn tot het roer, terwijl er een elektrische lier en ankerlier is toegevoegd voor meer bedieningsgemak. De twee 45 pk-motoren van Yanmar zorgen voor een beetje kracht in jacht, dit biedt de perfecte charter platform voor vrienden en familie.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

11

Aantal toiletten

4

Aantal douches

5

Totale lengte

13.72

Breedte

7.35

Diepgang

1.55

Oppervlakte
Watertank

780L

Motor

2 x Yanmar 45 pk

Brandstoftank

700 l

AirconditioningDit jacht beschikt over airconditioning dat wordt aangedreven door een generator.

Ombouwbare salonJa, dit jacht heeft een ombouwbare salon, die slaapplaatsen biedt voor maximaal twee personen. Deze ruimte is als tweepersoonsbed opgenomen in de maximale capaciteit van uw jacht.

VoorpiekenDit jacht beschikt over 2 voorpieken met ieder een hut. De linker voorhut is alleen toegankelijk via een luik op het dek. Het is groot genoeg voor 1 volwassen en beschikt over een bed, airconditioning, stroom, 2 USB poorten en een brandblusser. Ook de rechter voorhut is alleen te bereiken via een luik op het dek en is uitgerust met wastafel en douche. De linker voorhut wordt in de maximale capaciteit beschouwd als slaapplaats voor 1 persoon.

Schipper/kokEen ingehuurde schipper zal in een van de binnenhutten verblijven, tenzij deze allemaal door uw reisgezelschap bezet worden. In dat geval zal de schipper beide voorpieken in beslag nemen. Een ingehuurde kok heeft een eigen hut nodig. Houd hier rekening mee bij het kiezen van uw jacht.

Let op: In Italië kan dit jacht licht afwijken van het hier getoonde model. In Griekenland en op de Seychellen mogen zich maximaal 10 personen aan boord bevinden.

Klein moment...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie

Zeiljachten

Lees meer over onze klassieke zeiljachten

Motorjachten

Onze innovatieve motorjachten van Robertson & Caine

Jachten met bemanning

Ontdek onze eersteklas jachten met bemanning