U bent hier

Moorings 4400 - Catamaran met 4 hutten

De 4400 is met zijn luxe, ruimte en legendarische prestaties op zee de parel van The Moorings catamaran vloot. Deze catamaran beschikt over vier hutten en wordt daarom gezien als een ruime cat. De 4400 is ontworpen om u onbelemmerd toegang te geven tot alle bezienswaardigheden die de bestemming u te bieden heeft.

Het begint allemaal in de overdekte cockpit, de ideale plek om het landschap te kunnen bewonderen. Of kom op de romp heerlijk tot rust, terwijl u voor anker ligt en kunt ontspannen dankzij de schommeling van de golven. Vanuit de salon heeft u direct toegang tot de cockpit en romp. Binnen in de catamaran vindt u een ruime salon die dankzij oversized ramen net zo open aanvoelt als het water om u heen. De krachtige airco zorgt er daarnaast voor dat u zich heerlijk kunt terugtrekken van de hitte. Ook heeft u een eigen keuken uitgerust met moderne apparatuur, keukengerei en opslagruimte waardoor koken op zee geen probleem hoeft te zijn.

De bank om de grote tafel zorgt voor voldoende ruimte tijdens het eten. Achterin de salon kunt u door de glazen schuifdeuren naar de achterkuip. De overdekte achterkuip bestaat uit ruime zitplaatsen en een tafel. Hier kunt u heerlijk al-fresco eten of uw voeten onderdompelen in het water onder u.

Het verhoogde stuurstation onder de hardtop bimini zorgt voor een 360-graden zicht. Voor een eenvoudige bediening, leiden alle lijnen van het zeil naar de stuurpositie. Dankzij de diepe gleuven in de rompen biedt de 4400 een opmerkelijke stabiele zeilervaring. Waar andere boten het nalaten biedt de 4400 de mogelijkheid om kleine havens en onbekende stranden te bereiken. De navigatie instrumenten van Raymarine en de Yanmar motoren zorgen voor veilige en snelle tochten in verschillende omstandigheden.

De benedenverdieping van de 4400 beschikt over vier ruime hutten voor maximaal 10 gasten (met behulp van de ombouwbare bank en tafel in de salon). Elke hut is voorzien van een tweepersoonsbed met linnengoed, veel bergruimte, grote ramen en een en-suite badkamer met een hoofddouche en moderne uitrusting.

Zoals u kunt zien, is de Moorings 4400 een veelzijdige catamaran voor zeilavonturen en een van de beste accommodaties die u zich op zee kunt wensen.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

10

Aantal toiletten

4

Aantal douches

5

Totale lengte

12.98

Breedte

7.25

Diepgang

1.27

Oppervlakte

123 sq m

Watertank

1000L

Motor

2 x Yanmar 45 pk

Brandstoftank

700 l

AirconditioningDit jacht beschikt over airconditioning dat wordt aangedreven door een generator.

Ombouwbare salonJa, dit jacht heeft een ombouwbare salon, die slaapplaatsen biedt voor maximaal twee personen. Deze ruimte is als tweepersoonsbed opgenomen in de maximale capaciteit van uw jacht.

VoorpiekenDit jacht beschikt over twee voorpieken met ieder een hut die beide toegankelijk zijn via de voorste binnenhutten. Ze zijn allebei niet afgesloten van deze hutten, zijn zeer klein en alleen geschikt voor een klein kind of als extra opslagruimte. We raden het af om deze ruimtes als slaapplaats te gebruiken en ze zijn ook niet opgenomen in de maximale capaciteit van uw jacht.

Schipper/kokEen ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig. Houd hier rekening mee bij het uitzoeken van uw jacht.

Klein moment...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie

Zeiljachten

Lees meer over onze klassieke zeiljachten

Motorjachten

Onze innovatieve motorjachten van Robertson & Caine

Jachten met bemanning

Ontdek onze eersteklas jachten met bemanning