U bent hier

Moorings 4300 - Catamaran met 4 hutten

Een Moorings 4300 catamaran is een ware blue-water cruiser voorzien van een automatisch oprollend grootzeil met zeillatten, een 120 procent rolgenua, en twee 40 pk dieselmotoren. In tegenstelling tot een monohull, maakt een catamaran geen slagzij, maar geeft een stabiel platform en enorm veel ruimte boven- en benedendeks. De kuip geeft 360 graden zicht vanuit de dubbele roerinrichting en een hardtop bimini biedt bescherming tegen de zon. Daarbij biedt de kuip een wandeldoorgang naar de zwemplatformen, een volledig elektronisch pakket, stereo/CD-speler luidsprekers, een grote neerklapbare tafel, en veel zitplaats. Een brede deur komt uit op de luxueuze salon.

De salon is licht en goed geventileerd voor een maximum aan comfort, met een gerieflijke V-vormige zitbank en een grote eettafel die kan worden omgevormd tot een dubbele slaapplaats. De kombuis heeft alle voorzieningen en veel werkruimte in Corian. Het jacht heeft vier luxueuze dubbele slaapkamers met en suite toiletten en douches, vooraan in elke romp zijn er enkele slaapplaatsen. Door de ruimtes heen is er veel opbergplaats beschikbaar. Airconditioning werkend op walstroom is heerlijk in de tropen (niet beschikbaar in het Middellandse Zeegebied).

Jachtspecificaties

Max. aantal passagiers

10

Aantal toiletten

4

Aantal douches

5

Totale lengte

12.95

Breedte

6.93

Diepgang

1.3

Oppervlakte

115 sq m

Watertank

780L

Motor

2x Yanmar 39 pk

Brandstoftank

360 l

AirconditioningDit jacht beschikt over airconditioning die wordt aangedreven door walstroom en het jacht heeft geen generator aan boord.

Ombouwbare salonJa, dit jacht heeft een ombouwbare salon, die slaapplaatsen biedt voor maximaal twee personen. Deze ruimte is als tweepersoonsbed opgenomen in de maximale capaciteit van uw jacht.

VoorpiekenDit jacht beschikt over twee voorpieken met ieder een hut die beide toegankelijk zijn via de voorste binnenhutten. Ze zijn allebei niet afgesloten van deze hutten, zijn zeer klein en alleen geschikt voor een klein kind of als extra opslagruimte. We raden het af om deze ruimtse als slaapplaats te gebruiken en ze zijn ook niet opgenomen in de maximale capaciteit van uw jacht.

Schipper/kokEen ingehuurde schipper of kok heeft een eigen  hut nodig. Houd hier rekening mee bij het uitzoeken van uw jacht.

Wordt geladen...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie

Zeiljachten

Lees meer over onze klassieke zeiljachten

Motorjachten

Onze innovatieve motorjachten van Robertson & Caine

Jachten met bemanning

Ontdek onze eersteklas jachten met bemanning