Moorings 4200 - Catamaran met 4 hutten

Boat of The Year

De nieuwste catamaran van Robertson & Caine die zich bij de vloot voegt, de Moorings 4200, is verkrijgbaar in een model met vier hutten en een grotere eigenaars kabine, voor maximaal acht chartergasten. Deze middelgrote catamaran imiteert een soortgelijk dekplan en veel van dezelfde ontwerpdetails als de bekroonde Moorings 5000 en is even functioneel als visueel aantrekkelijk.

Met haar strakke lijnen, rondom ramen en ruime bovenlounge trekt de Moorings 4200 altijd de aandacht op het water. Het volumineuze interieur is voorzien van een skylight, U-vormige - naar voren gerichte kombuis, vrijstaande bedden voor dubbelzijdige toegang tot het bed en een naar buiten toe openende deur voor bewegingsvrijheid.

In deze nieuwe generatie catamaran vind je perfecte balans tussen vaarprestaties en comfort. De stuurstand is beschermd achter het hoofdschot van de salon gehouden en vanwaar de hele bediening centraal bereikbaar is, waardoor dit jacht ook single-handed te varen is. De kimkantige romp en krachtige tuigage met overlappende genua zorgen voor een veilige en snelle manoeuvreerbaarheid in wisselende windomstandigheden.

Yacht Details

Moorings 4200 4 Cabin layout
Max. aantal passagiers

10

Aantal toiletten

4

Aantal douches

4

Totale lengte

12.67

Breedte

7.04

Diepgang

1.4

Oppervlakte

113 sq m

Watertank

660L

Motor

2 x Yanmar 45pk Dieselmotor met saildrive

Brandstoftank

600 l

Airconditioning: dit jacht heeft wisselstroom via een generator.

Ombouwbare salon: Dit jacht heeft een ombouwbare salon, die slaapgelegenheid biedt voor maximaal twee gasten. Dit is inbegrepen in de vermelde maximale capaciteit voor dit jacht.

Schipper/kok: Een ingehuurde schipper/kok zal een eigen hut gebruiken.

 

Bekijk de 4200 met 3 hutten

Klein moment...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie