Moorings 4200 - Catamaran met 3 hutten

Boat of The Year

De Moorings 4200 is het nieuwste meesterwerk van de voorname catamarans van Robertson en Caine. Dit slanke en ruime jacht is ontworpen met het oog op innovatie, zonder in te boeten aan comfort of prestaties. Deze middelgrote catamaran ontleent veel van zijn esthetiek aan de bekroonde Moorings 5000 en beschikt over drie privéhutten, elk met een eigen en-suite badkamer.

Vaar in stijl in stijl met deze moderne catamaran en geniet van één van de opvalenste kenmerkende; een top lounge met een 360-graden uitzicht van wereldklasse. Een achterste cockpit met een ruime eethoek en een voorste lounge, ideaal om onderweg te zonnebaden, zorgen voor voldoende buitenruimte voor ontspanning en leven in het moment.

Rondom panoramische ramen en een groot skylight zorgen ervoor dat het interieur van de Moorings 4200 licht, helder en ruim aanvoelt. Bovendien wordt deze toonaangevende catamaran geleverd met vrijstaande bedden, waardoor gasten dubbelzijdig toegang hebben tot het bed.

Dit eigentijds gedetailleerde jacht is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om van een onvergetelijke vakantie op het water te genieten, inclusief indirecte vloer- en plafondverlichting, Bluetooth-connectiviteit, een elektrische grootschootlier en veel meer.

Yacht Details

Moorings 4200 3 Cabin layout
Max. aantal passagiers

8

Aantal toiletten

3

Aantal douches

3

Totale lengte

12.67

Breedte

7.04

Diepgang

1.4

Oppervlakte

113 sq m

Watertank

660L

Motor

2 x Yanmar 45pk Dieselmotor met saildrive

Brandstoftank

600 l

Airconditioning: dit jacht heeft wisselstroom via een generator.

Ombouwbare salon: Dit jacht heeft een ombouwbare salon, die slaapgelegenheid biedt voor maximaal twee gasten. Dit is inbegrepen in de vermelde maximale capaciteit voor dit jacht.

Schipper/kok: Een ingehuurde schipper/kok zal een binnenhut gebruiken.

 

Bekijk de 4200 met 4 hutten

Klein moment...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie