U bent hier

Moorings 4000 - Catamaran met 3 hutten

Vaar mee op een onvergetelijke reis aan boord van de innovatieve Moorings 4000. Ontworpen door The Moorings en de wereldberoemde catamaran fabrikanten Robertson and Caine, zet deze zeilcatamaran de standaard voor hedendaags comfort op zee. Met een nieuw interieur, nieuwe toegang via de voorkant tot de trampoline en 3 ruime hutten, is dit jacht het perfecte platform voor gezinnen, stellen en groepen met accommodatie voor tot 8 personen.

De 4000 heeft 3 ruime hutten. Een eigenaars hut vult de hele stuurboord romp met veel opslagruimte, een tweepersoonsbed, en een volledig privé badkamer. Twee additionele hutten, beide met tweepersoonsbedden, delen een complete badkamer aan de bakboord romp.

De volledig ingerichte keuken bevindt zich tegenover de ruime zitbank. Grote glazen schuifdeuren openen de deur naar de kuip aan de achterkant en bieden een panoramisch uitzicht op uw omgeving.

Alleen op de Moorings 4000 vindt u een handige deur die uitkomt op de trampoline, ideaal voor makkelijke toegang tot heerlijk zonnebaden en te ontspannen met vrienden en familie tijdens uw vakantie. Als het gaat om navigeren, is de The Moorings 4000 voorzien van een verhoogde stuurstand met een volledig assortiment aan Raymarine elektronica, extra vermogen van dubbele 29 pk motoren – alles gecombineerd om een superieure wendbaarheid en snelheid op het water te geven.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

8

Aantal toiletten

2

Aantal douches

3

Totale lengte

11.99

Breedte

6.72

Diepgang

1.25

Oppervlakte

96 sq m

Watertank

780L

Motor

2 x Yanmar Diesel 29 pk

Brandstoftank

360 l

AirconditioningDit jacht beschikt over airconditioning dat wordt aangedreven door een generator.

Ombouwbare salonJa, dit jacht heeft een ombouwbare salon, die slaapplaatsen biedt voor maximaal twee personen. Deze ruimte is als tweepersoonsbed opgenomen in de maximale capaciteit van uw jacht.

VoorpiekenDit jacht heeft een voorpiek dat toegankelijk is via de voorste linker hut. Het is niet afgesloten van de hut, is zeer klein en alleen geschikt voor een klein kind of als extra opslagruimte. We raden het af om deze ruimte als een slaapplaats te gebruiken en het is ook niet opgenomen in de maximale capaciteit van uw jacht.

Schipper/kokEen ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig. Houd hier rekening mee bij het uitzoeken van uw jacht.

Klein moment...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie

Zeiljachten

Lees meer over onze klassieke zeiljachten

Motorjachten

Onze innovatieve motorjachten van Robertson & Caine

Jachten met bemanning

Ontdek onze eersteklas jachten met bemanning