U bent hier

Moorings 3900 - Catamaran met 4 hutten

The Moorings 3900 is een nieuw, luxe catamaran model die gebouwd werd door Robertson and Caine en gebaseerd is op het bekroonde ontwerp van de scheepsromp, interieur huisvestingsplan en stuurstand van hun privé-model Leopard 38, die benoemd is tot Cruising Boot van het jaar 2010 Wereld's Beste Boot door SAIL. Met haar royale zeilplan en het ontwerp van de scheepsromp, biedt de Moorings 3900 hoge prestaties en is zeer praktisch en eenvoudig te gebruiken.

Een combinatie van de beste functies zorgt voor ontspannen en uitstekend zeilen. Ze heeft een verhoogde stuurstand die 360 graden zicht biedt onder een hardtop bimini, terwijl de aparte, uitgebreide hardtop met doorgeefluik ventilatie, schaduw biedt in de kuip. Milieu-overwegingen stonden centraal in dit ontwerp. De zonnepanelen die op de hardtop zijn geïnstalleerd, laden de batterijen aan boord op. The Moorings 3900 is ook uitgerust met een volledige suite van Raymarine navigatie-elektronica, cockpit geleide zeil controles, een verankering systeem met elektrische ankelier, een handige rubberboot met elektrische lier, dubbele 30hp dieselmotoren en een generator (wal-stroom A/C alleen in de Med). Een brede dwarsbalk maakt het makkelijker instappen. De verticale, voorste ruiten bieden een panoramisch zicht, veel natuurlijk licht en bescherming van de zon.

Benedendeks, is comfort de hoogste prioriteit met air-conditioning in het hele jacht. De keuken is volledig uitgerust en beschikt over hittebestendig Corian werkbladen, een standaard rvs fornuis met oven en grill, een diepe spoelbak met mengkraan en veel werk- en opbergruimte. Het opslaan van boodschappen is gemakkelijk in het goed geïsoleerde koel-vriescombinatiesysteem.

Deze Moorings 3900 heeft een andere huisvestingsplan met 4 hutten en 2 badkamers - 2 grote tweepersoonshutten delen een badkamer in elke romp. Er is voldoende hoofdruimte en aanzienlijke opslagcapaciteit door de lockers onder het bed.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

9

Aantal toiletten

2

Aantal douches

3

Totale lengte

11.43

Breedte

6.04

Diepgang

1.2

Oppervlakte

92 sq m

Watertank

708L

Motor

2 x Yanmar Diesel 29 pk

Brandstoftank

350 l

AirconditioningDit jacht beschikt over airconditioning dat wordt aangedreven door een generator.

Ombouwbare salonNee, maar de bank biedt wel een slaapplaats voor één gast. Deze ruimte wordt in de maximale capaciteit van dit jacht beschouwd als slaapplaats voor 1 persoon.

VoorpiekenDit jacht beschikt over 2 voorpieken met ieder een hut die beide toegankelijk zijn via de voorste binnenhutten. Ze zijn allebei niet afgesloten van deze hutten, zijn zeer klein en alleen geschikt voor een klein kind of als extra opslagruimte. We raden af deze ruimte als slaapplaats te gebruiken en is daarom niet opgenomen in de maximale capaciteit van uw jacht.

Schipper en/of kokEen ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig. Houd hier rekening mee bij het uitzoeken van uw jacht.

Klein moment...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie

Zeiljachten

Lees meer over onze klassieke zeiljachten

Motorjachten

Onze innovatieve motorjachten van Robertson & Caine

Jachten met bemanning

Ontdek onze eersteklas jachten met bemanning