U bent hier

Moorings 3900 - Catamaran met 3 hutten

The Moorings 3900 is een nieuw, luxe catamaran model die gebouwd werd door Robertson and Caine en gebaseerd is op het bekroonde ontwerp van de scheepsromp, interieur huisvestingsplan en stuurstand van hun prive-model Leopard 38, die benoemd is tot Cruising Boot van het jaar 2010 Wereld's Beste Boot door SAIL. Met haar royale zeilplan en het ontwerp van de scheepsromp, biedt de Moorings 3900 hoge prestaties en is zeer praktisch en eenvoudig te gebruiken.

Een combinatie van de beste functies zorgt voor ontspannen en uitstekend zeilen. Ze heeft een verhoogde stuurstand die 360 graden zicht biedt onder een hardtop bimini, terwijl de aparte, uitgebreide hardtop met doorgeefluik ventilatie, schaduw biedt in de kuip. Milieu-overwegingen stonden centraal in dit ontwerp. De zonnepanelen die op de hardtop zijn geïnstalleerd, laden de batterijen aan boord op. The Moorings 3900 is ook uitgerust met een volledige suite van Raymarine navigatie-elektronica, cockpit geleide zeil controles, een verankering systeem met elektrische ankelier, een handige rubberboot met elektrische lier, dubbele 30hp dieselmotoren en een generator (wal-stroom A/C alleen in de Med). Een brede dwarsbalk maakt het makkelijker instappen. De verticale, voorste ruiten bieden een panoramisch zicht, veel natuurlijk licht en bescherming van de zon.

Benedendeks, is comfort de hoogste prioriteit met een kombuis-up design en air-conditioning in de ruime salon en het 3 cabine/1-hoofden huisvestingsplan. De kombuis is volledig uitgerust en beschikt over hittebestendig Corian werkbladen, een standaard rvs fornuis met oven en grill, een diepe spoelbak met mengkraan en een ruime balie en kastruimte. Het opslaan van bootschappen is gemakkelijk in het goed geisoleerde koel-vriescombinatiesysteem. De hele stuurboord romp is gewijd aan een goed ingerichte charter suite met queen-size bed, een studiegebied, opknoping opslag en een en-suite badkamer met elektrische hoofd en douchecabine compartiment. Twee grote dubbele hutten met gedeelde bad vullen de haven romp, en de salon kan om worden gezet in een eenpersoons bed. Er is voldoende hoofdruimte en aanzienlijke opslagcapaciteit door de lockers onder het bed.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

7

Aantal toiletten

2

Aantal douches

3

Totale lengte

11.43

Breedte

6.04

Diepgang

1.2

Oppervlakte

92 sq m

Watertank

780L

Motor

2 x Yanmar 29 hp

Brandstoftank

350 l

Airconditioning: Dit jacht beschikt over airconditioning dat wordt aangedreven door een generator. Enkele modellen hebben dit niet. Bespreek de jachtspecificaties van tevoren met uw Vakantieplanner.

Ombouwbare salon: Nee, maar de bank biedt wel een slaapplaats voor één gast. Deze ruimte wordt in de maximale capaciteit van dit jacht beschouwd als slaapplaats voor 1 persoon.

VoorpiekenDit jacht heeft een voorpunt dat toegankelijk is via de voorste linker hut. Het is niet afgesloten van de hut, is zeer klein en alleen geschikt voor een klein kind of als extra opslagruimte. We raden het af om deze ruimte als een slaapplaats te gebruiken en het is ook niet opgenomen in de maximale capaciteit van uw jacht.

Schipper en/of kokEen ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig. Houd hier rekening mee bij het uitzoeken van uw jacht.

Klein moment...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie

Zeiljachten

Lees meer over onze klassieke zeiljachten

Motorjachten

Onze innovatieve motorjachten van Robertson & Caine

Jachten met bemanning

Ontdek onze eersteklas jachten met bemanning