Moorings 380 - Catamaran met 4 hutten

De Moorings 380 is in haar klasse een echte koploper, vooral als het om comfortabel reizen gaat. Bovendien is het jacht een van de meest verkochte catamarans ter wereld. De Moorings 380 beschikt over vier cabines en biedt plaats voor acht passagiers. Onder praktisch alle zeilomstandigheden is ze betrouwbaar en eenvoudig te manoeuvreren. De grote stuurhut is volledig ingericht op ontspanning onder vrije hemel.

De Moorings 380 is een zeewaardig, veelzijdig en snel zeiljacht. Met haar brede dek beweegt u zich aan boord veilig. De compleet uitgeruste kombuis is gericht op optimaal wonen aan boord. Grote ramen laten veel natuurlijk licht door en in de kajuit heeft u een prachtige blik rondom. 

Lange tochten tijdens uw zeilvakantie zijn aan boord van de Moorings 380 waar genieten. Huur dit jacht in het Middellandse Zeegebied en ontdek in uw eigen tempo alle schatten die dit prachtige zeilgebied vol cultuur u en uw bemanning te bieden heeft.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

10

Aantal toiletten

2

Aantal douches

2

Totale lengte

11,55 m

Breedte

6,53 m

Diepgang

1,15 m

Oppervlakte

77 sq m

Watertank

300L

Motor

Yanmar 2 x 30 PS

Brandstoftank

200 l

Klein moment...

Vervaardigd door Jeanneau

Bekend om het bouwen van monohulls van kwaliteit en uitzonderlijke zeileigenschappen sinds 1957, werkt Jeanneau nauw met The Moorings samen om enkele van de meest gewilde charterjachten in de industrie te bouwen. 

Zeiljachten

Lees meer over onze klassieke zeiljachten

Motorjachten

Onze innovatieve motorjachten van Robertson & Caine

Jachten met bemanning

Ontdek onze eersteklas jachten met bemanning