Zeilboten

The Moorings Sailing Yachts

Klassieke zeiljachten en ruime catamarans, op maat gebouwd door de wereldberoemde werf Beneteau en Robertson & Caine. Maak kennis met uw nieuwe thuis op het water, en dat in meer dan 20 prachtige bestemmingen wereldwijd. Neem zelf het stuurwiel in handen of huur een ervaren schipper, en ervaar wat een vijfsterrencharter nu werkelijk betekent. De wereld ligt aan uw voeten.

Om ervoor te zorgen dat elke zeiltocht met The Moorings uniek en onvergetelijk is, worden alle monohulls en catamarans volledig uitgerust met een gestroomlijnd modern ontwerp, ruim interieur en stijlvolle accomodaties. Op onze jachten met twee tot zes hutten kunnen groepen van maximaal 13 gasten per jacht genieten van een eersteklas zeilvakantie zonder afbreuk te doen aan comfort aan boord. Navigeren op zicht en geavanceerde technologie zorgen voor een veilige en plezierige charterervaring die zijn weerga niet kent.

Zeilcatamaran

Als trotse partner van de werf Robertson & Caine biedt The Moorings bekroonde catamarans. Kom aan boord en geniet van ruimte en innovatie zoals de brede brug op de Moorings 5800. Het perfecte thuis op het water voor een onvergetelijke vakantie.

Zeiljachten

Met eigentijds design, een eersteklas uitrusting en het krachtige stempel van de gerenommeerde jachtbouwer Bénéteau zetten onze zeiljachten een nieuwe standaard in de branche. Kom aan boord en ervaar klassieke zeiltraditie met drang naar avontuur.

Aanbiedingen

Boek nu en bespaar

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Brochure

Bekijk de nieuwe brochure online