U bent hier

Moorings 514 PC - catamaran met 4 hutten

514 Power Catamaran

Speciaal ontworpen voor The Moorings door gerenommeerde jachtbouwers Robertson and Caine, de 514 PC is het toppunt van perfect varen, aangedreven door dubbele Yanmar 350 pk-dieselmotoren. Geniet van eenvoudige bediening vanaf het goed uitgeruste roerstation op de flybridge.

Wanneer het tijd is om tot rust te komen, kunt u ontspannen in het ruime comfort van de innovatieve flybridge. Het beschikt ook over een verhoogde zonnedek, grote u-vormige stoelen en een tafel, evenals een console met koelkast, roestvrijstalen grill en natte bar.

Onder de flybridge vindt u een ruim interieur, met airconditioning rondom. In de grote salon met panoramische 360-graden uitzicht op de omgeving is er veel ruimte om te entertainen. De volledig uitgeruste kombuis bevindt zich naast een navigatiestation terwijl de grote voorwaartse cockpit een geweldige plek is om te loungen terwijl u naar de horizon kijkt.

Benedendeks zijn vier tweepersoonshutten, twee in iedere romp, elke hut met en suite badkamer. De kombuis en ruime u-vormige zithoek met vierkante tafel is een comfortabel toevluchtsoord voor iedereen.

Ontdek hoe geweldig een vakantie met een motorjacht kan zijn aan boord van de geheel nieuwe 514 PC.

Op alle 514 PC bareboat-charters, houdt The Moorings een boot-briefing aan boord van het jacht gedurende de eerste drie uur van uw charter. Dit is om de kapitein en bemanning in te lichten op zee over de jachtsystemen en het bediening van het jacht om competentie te waarborgen.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

12

Aantal toiletten

5

Aantal douches

5

Totale lengte

15.54

Breedte

7.64

Diepgang

0.98

Oppervlakte
Watertank

1000L

Motor

2 x Yanmar 350 hp

Brandstoftank

1500 l

Airconditioning: Dit jacht heeft airco aangedreven door een generator.

Ombouwbare salon: Ja, dit jacht heeft een ombouwbare salon dat slaapplaats biedt aan twee personen. Deze ruimte is meegeteld als een dubbele slaapplaats in de maximum capaciteit van het jacht.

Voorpieken: Dit jacht heeft twee voorpieken. De voorpiek aan bakboordzijde is te bereiken via de voorste linker binnenhut en via een luik op het dek. Het is groot genoeg voor een volwassene en kan van de binnenhut worden afgesloten. De voorpiek aan stuurboordzijde is alleen via een luik op het dek te bereiken en is uitgerust met een eigen natte cel en opklapbed. De hutten in beide voorpieken zijn voorzien van een ventilator, maar hebben geen airconditioning. Ieder van deze twee hutten wordt meegeteld in de maximale capaciteit van het jacht als slaapplaats voor een persoon.

Schipper/kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig. Een ingehuurde schipper kan eventueel beide voorpieken gebruiken, als alle binnenhutten door gasten in gebruik zijn genomen. Een ingehuurde kok heeft altijd gebruik van een binnenhut nodig.

In Griekenland en op de Seychellen mogen maximaal 10 personen aan boord.

Klein moment...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie

Zeiljachten

Bekijk onze comfortabele zeiljachten

Zeilcatamarans

Bekijk onze innovatieve zeilcatamarans