U bent hier

Moorings 434 PC - Catamaran met 4 hutten

Ervaar de sensatie van een motorjacht aan boord van de Moorings 434 PC. Dit jacht is gemaakt in samenwerking met de gerenommeerde jachtbouwers Robertson and Caine. Deze middelgrote catamaran is een ideaal vakantie platform voor families en groepen tot 10 personen.

Van binnen ruimer dan haar voorganger de Moorings 393 PC, is dit nieuwe jacht voorzien van een royale leefruimte, compleet met airconditioning en een fris en modern uiterlijk. In de salon vindt u een volledig ingerichte keuken en een tafel met een bank. Achter de bank zijn er grote glazen schuifdeuren naar het achterdek, dat een panoramisch uitzicht biedt. De open indeling maakt communicatie tussen de gasten makkelijk. Een extra deur op het voordek geeft het jacht aanvullende ventilatie.

Met het vermogen van een generator aan boord (of walstroom indien beschikbaar), herbergt de 434 PC een volledig assortiment aan elektronica, waaronder een navigatiesysteem, binnen/buiten stereo-installatie met Bluetooth en USB-connectie, flatscreen-tv/dvd-speler, airconditioning en ventilatoren door het hele jacht.

Benedendeks vullen vier dubbele hutten en twee badkamers de rompen, met ruime accommodatie voor iedereen aan boord.

Bovenaan het jacht biedt de ruime flybridge een 360-graden uitzicht, ruime zitplaatsen, een bar en direct toegang tot een naar voren gericht zonneplatform. Vanaf de flybridge bestuurt de volledig uitgeruste stuurstand de 260 pk dieselmotoren, met comfortabele vaarsnelheden en een laag brandstofverbruik, zoals op alle Moorings jachten het geval is.

 

Yacht Details

Max. aantal passagiers

10

Aantal toiletten

2

Aantal douches

3

Totale lengte

13.00

Breedte

6.72

Diepgang

0.94

Oppervlakte
Watertank

780L

Motor

2 x Yanmar 264 hp

Brandstoftank

1000 l

Airconditioning: Dit jacht beschikt over airconditioning dat wordt aangedreven door een generator.

Ombouwbare salon: Ja, dit jacht heeft een ombouwbare salon, die slaapplaatsen biedt voor maximaal twee personen. Deze ruimte is als een dubbele slaapplaats opgenomen in de maximale capaciteit van uw jacht..

Voorpieken: Dit jacht beschikt over twee voorpieken met ieder een hut die beide toegankelijk zijn via de voorste binnenhutten. Ze zijn allebei niet afgesloten van deze voorste hutten, zijn zeer klein en alleen geschikt voor een klein kind of als extra opslagruimte. We raden het af om deze ruimtes als slaapplaats te gebruiken en ze zijn ook niet opgenomen in de maximale capaciteit van uw jacht.

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig.

Klein moment...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie

Zeiljachten

Bekijk onze comfortabele zeiljachten

Zeilcatamarans

Bekijk onze innovatieve zeilcatamarans