U bent hier

Moorings 433 PC - Catamaran met 3 hutten

Moorings 514PC cruising in the Exumas, Bahamas

Ervaar de sensatie van een motorjachtcharter aan boord van de Moorings 433 PC. Dit jacht is tot stand gekomen in samenwerking met de gerenommeerde jachtbouwers Robertson and Caine. Deze middelgrote catamaran is een ideaal vakantieplatform voor families en groepen tot 8 personen.

Dit nieuwe jacht is ruimer dan zijn voorganger, de Moorings 433 PC, en is voorzien van een royale leefruimte, compleet met airconditioning en een fris en modern uiterlijk. De salon beschikt over een goed ingerichte keuken, een bank en een tafel. Achter de bank zijn er grote glazen schuifdeuren naar het achterdek, die een panoramisch uitzicht biedt. De open indeling maakt communicatie tussen de gasten makkelijk. Er is een extra deur op het voordek, die extra ventilatie op het dek mogelijk maakt.

Met het vermogen van een generator aan boord (of walstroom indien beschikbaar), herbergt de 433 PC een volledig assortiment aan elektronica, waaronder een navigatiesysteem, binnen/buiten stereo-installatie met Bluetooth en USB-connectie, flatscreen-tv/dvd-speler, airconditioning en ventilatoren door het hele jacht.

Benedendeks vult een ruime hut de hele stuurboord romp, met voldoende opslagruimte, bewegingsvrijheid, een groot tweepersoonsbed en een eigen badkamer. Twee extra hutten, allebei met tweepersoonsbedden, delen een badkamer aan de bakboordzijde van het jacht. Dit nieuwe ontwerp biedt privacy die ouders of koppels op prijs stellen, met royale ruimte voor alle gasten aan boord.

Bovenaan het jacht biedt de ruime flybridge een 360-graden uitzicht, ruime zitplaatsen, een bar en direct toegang tot een naar voren gericht zonneplatform. Vanaf de flybridge bestuurt de volledig uitgeruste stuurstand de 320 pk dieselmotoren, met comfortabele vaarsnelheden en een laag brandstofverbruik, zoals op alle Moorings jachten het geval is.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

8

Aantal toiletten

2

Aantal douches

3

Totale lengte

13.00

Breedte

6.72

Diepgang

0.94

Oppervlakte
Watertank

780L

Motor

2 x Yanmar 320 hp

Brandstoftank

1000 l

Airconditioning: Dit jacht beschikt over airconditioning dat wordt aangedreven door een generator.

Ombouwbare salon: Ja, dit jacht heeft een ombouwbare salon, die slaapplaatsen biedt voor maximaal twee personen. Deze ruimte is als een dubbele slaapplaats opgenomen in de maximale capaciteit van uw jacht.

Voorpieken: Dit jacht heeft een voorpunt dat toegankelijk is via de voorste hut aan bakboordzijde. Het is niet afgesloten van de voorste hut, is zeer klein en alleen geschikt voor een klein kind of als extra opslagruimte. We raden het af om deze ruimte als slaapplaats te gebruiken en het is ook niet opgenomen in de maximaal capaciteit van uw jacht.

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig.

Klein moment...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie

Zeiljachten

Bekijk onze comfortabele zeiljachten

Zeilcatamarans

Bekijk onze innovatieve zeilcatamarans