U bent hier

Moorings 394 PC - Catamaran met 4 hutten

The Moorings 394 PC is ontworpen door The Moorings, de jachtbouwers Robertson and Caine en de architecten Morrelli & Melvin; het bevat de beste eigenschappen en heeft de verwachtingen van de klant meegenomen in het ontwerp. De 394 PC is een ideaal motorjacht, met drie dekken met functionele leefruimtes, gebruiksgemak, veelzijdigheid en een scala aan design kenmerken en faciliteiten om een onvergetelijke ervaring aan boord te garanderen.

Op de flybridge biedt de centraal geplaatst stuurstand uitstekend zicht op alle hoeken van het jacht, zodat u gemakkelijk kunt manoeuvreren. Aangedreven door 110 pk Yanmar dieselmotor, geeft de Moorings 394 PC uitstekende brandstofefficiëntie. Ze beschikt over airconditioning, aangedreven door een generator, verbeterde elektronica en alles wat nodig is om comfortabel te cruisen.

De Moorings 394 PC is voorzien van een speciaal alternatieve accommodatieplan met 4 hutten en 2 badkamers. In ieder van de twee rompen bevinden zich twee tweepersoonshutten met gedeelde badkamer. Stahoogte is overal ruim, met aanzienlijke opslagcapaciteit dankzij de bagageruimtes onder de bedden.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

9

Aantal toiletten

2

Aantal douches

3

Totale lengte

12.57

Breedte

6.04

Diepgang

6.04

Oppervlakte
Watertank

780L

Motor

2 x Yanmar 100 hp

Brandstoftank

800 l

Airconditioning: Dit jacht heeft airconditioning, door een generator aangedreven.

Ombouwbare salon: Nee, maar de bank biedt wel een slaapplaats voor één gast. Deze ruimte wordt in de maximale capaciteit van dit jacht beschouwd als slaapplaats voor 1 persoon.

Voorpieken: Dit jacht beschikt over twee voorpieken met ieder een hut; beide zijn toegankelijk via de voorste binnenhutten. Ze zijn allebei niet afgesloten van de voorste hutten, zijn zeer klein en alleen geschikt voor een klein kind of als extra opslagruimte. We raden het af om deze ruimtes als slaapplaatsen te gebruiken en ze zijn ook niet opgenomen in de maximale capaciteit van uw jacht.

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig.

Klein moment...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie

Zeiljachten

Bekijk onze comfortabele zeiljachten

Zeilcatamarans

Bekijk onze innovatieve zeilcatamarans