U bent hier

Moorings 393 PCX - Catamaran met 3 hutten

De Moorings 393 PCX is ontworpen door de jachtbouwers Robertson and Caine en de architecten Morrelli & Melvin; het biedt de beste eigenschappen en heeft de verwachtingen van de klant meegenomen in het design. Dit zeiljacht is ideaal, met haar drie dekken met functionele leefruimtes, gebruiksgemakken, veelzijdigheid en een scala aan design kenmerken en faciliteiten om een onvergetelijke ervaring aan boord te garanderen.

De Moorings 393 PCX beschikt over een ruime salon en kombuis plus drie hutten en 2 badkamers, met een luxueus en-suite hut in de stuurboord romp. Op de flybridge, een centraal geplaatste stuurstand biedt uitstekend zicht op alle hoeken van de jacht zodat u gemakkelijk kunt manoeuvreren.

Uitgerust voor prestaties en hoge snelheden, wordt dit speciaal model door twee 150 pk motoren aangedreven. Het jacht beschikt ook over airconditioning, een generator, verbeterde elektronica en alles wat nodig is om comfortabel te cruisen.

Jachtspecificaties

Max. aantal passagiers

7

Aantal toiletten

2

Aantal douches

3

Totale lengte

12.57

Breedte

6.04

Diepgang

.0985

Oppervlakte
Watertank

780L

Motor

2 x Yanmar 260 hp

Brandstoftank

800 l

Airconditioning: Dit jacht beschikt over airconditioning dat wordt aangedreven door een generator.

Ombouwbare salon: Nee, maar de bank biedt wel een slaapplaats voor één gast. Deze ruimte wordt in de maximale capaciteit van het jacht beschouwd als slaapplaats voor 1 persoon.

Voorpieken: Dit jacht heeft een voorpiek dat toegankelijk is via de voorste hut aan bakboordzijde. Het is niet afgesloten van de voorste hut, is zeer klein en alleen geschikt voor een klein kind of als extra opslagruimte. We raden het af om deze ruimte als een slaapplaats te gebruiken en het is ook niet opgenomen in de maximale capaciteit van uw jacht.

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig.

Wordt geladen...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie

Zeiljachten

Bekijk onze comfortabele zeiljachten

Zeilcatamarans

Bekijk onze innovatieve zeilcatamarans