U bent hier

Moorings 393 PC - Catamaran met 3 hutten

Bedacht door The Moorings, jachtenbouwers Robertson and Caine, en architecten Morelli & Melvin, is deze Moorings 393 PC een scherp ontwerp waarbij de beste eigenschappen zijn samengevoegd door klantenervaringen en jarenlang jachtontwerp. Dit is een ideaal jacht met drie dekniveau's met grote functionele leefruimtes, gebruiksgemak, veelzijdigheid en een scala aan design kenmerken en voorzieningen voor een onvergetelijke aan boord ervaring.

De Moorings 393 PC beschikt over een ruime salon en keuken plus drie hutten (waarvan een luxe mastersuite in de romp aan stuurboord) en twee badkamers. Op de flybridge biedt de centraal gelegen stuurstand uitstekend zicht op alle hoeken voor het gemakkelijk manoeuvreren. Aangedreven door twee 110 pk Yanmar dieselmotoren, biedt de Moorings 393 PC uitstekende brandstofefficiëntie. Dit jacht beschikt over air conditioning, generator, elektronica, en alle benodigdheden voor een comfortabele vakantie.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

7

Aantal toiletten

2

Aantal douches

3

Totale lengte

11.58

Breedte

6.04

Diepgang

0.985

Oppervlakte
Watertank

780L

Motor

2 x Yanmar 110 hp

Brandstoftank

800 l

Airconditioning: Dit jacht heeft airconditioning, door een generator aangedreven .

Ombouwbare salon: Nee, maar de bank in de salon biedt slaapplaats aan één persoon en is meegeteld als een enkele slaapplaats in de maximum capaciteit van het jacht.

Voorpieken: Dit jacht heeft een voorpiek dat toegankelijk is via de voorste hut aan poortzijde. Het is niet afgesloten van de voorste hut, is zeer klein en alleen geschikt voor een klein kind of als extra opslagruimte. We raden het af om deze ruimte als een slaapplaats te gebruiken en het is ook niet opgenomen in de maximale capaciteit van uw jacht.

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig.

Klein moment...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie

Zeiljachten

Bekijk onze comfortabele zeiljachten

Zeilcatamarans

Bekijk onze innovatieve zeilcatamarans