U bent hier

Moorings Crewed 5800 Select - Catamaran met 5 hutten

Geen twee bemande vaarvakanties zijn hetzelfde. De plaatsen, de activiteiten, de maaltijden – ze zijn speciaal aangepast aan uw individuele behoeften en wensen. Met deze gedachten zijn we er trots op om de Moorings 5800 Select te introduceren. U vindt op deze uitvoering nog steeds alle eigenschappen dat het origineel onze populairste jacht maakte, maar met een grotere oppervlakte biedt de 5800 Select vijf grote hutten en ruimte voor maximaal acht gasten.

De bekroning van de Select-editie is haar master-suite op de hoofddek. Om te beginnen met het aangrenzende kantoor, straalt deze luxueuse suite openheid uit dankzij features zoals grote ramen, een eigen toegang naar buiten naar de voorwaartse cockpit, de grote tweepersoonsbed en de en-suite badkamer met wastafel en aparte douche.

Naast de master-suite, het van airconditioning voorziene interieur omvat pluche wraparound zitplaatsen, een grote eettafel en een volledig entertainment center met een HDTV en audio-ingang aangesloten op luidsprekers door het hele jacht. Buiten biedt de voortreffelijke achterkuip een prachtige eetruimte in de open lucht naast een hydraulisch zwemplatform, perfect om met de kinderen in het water te waden, of om je tenen nat te maken met een gekoelde cocktail in de hand.

Benedendeks, ruimtelijkheid strekt zich uit tot aan de stuurboord romp, waar de achterste master-suite nog meer vloeroppervlakte omvat evenals een extra-ruime badkamer met dubbele wastafels en een douchecabine. De voorhut is opnieuw ontworpen met het tweepersoonsbed gericht op stuurboord voor een panoramisch zicht op het raam, wat betekent dat je elke dag wakker wordt met een nieuw en adembenemend vergezicht. Een en-suite badkamer met een enkele wastafel en een aparte douche zit naast in de voorpiek, terwijl de poortromp een standaard en-suite hut huisvest.

Bovenaan, de ultra-ruime flybridge biedt een schitterend 360-graden uitzicht op de wijde omgeving, des te comfortabeler met stijlvolle lounge stoelen, een tafel, grill en bar met spoelbak. Hier kunt u genieten van de zwoele wind, vers gegrilde lekkernijen en het ontdekken van een paradijs waar je altijd naar hebt verlangd.

Het is er allemaal en het is er voor u wanneer u vaart op een jachtcharter met bemanning aan boord van een Moorings 5800 Select.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

8

Aantal toiletten

6

Aantal douches

7

Totale lengte

17.56

Breedte

8.45

Diepgang

1.72

Oppervlakte

187 sq m

Watertank

1560L

Motor

2 x Yanmar 100 hp

Brandstoftank

900 l

Klein moment...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie